發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 22:04 發表
只係物料上既唔同,,,肉眼係睇唔到,,強化PARTS大約2月尾到....M4 OPEN BOLT都可能趕得切果水貨
OIC..仲以為結構上唔同tim~

真係冇唔同

今日問佢佢係噤講…同埋我舊果塊都比佢地拎埋,冇得對

引用:
原帖由 狙神 於 8-2-2011 21:05 發表

我之後入枝416同M16個時都好易入的,open bolt難入的??
個人覺得OPEN BOLTd匣入彈真係難過銅芯d匣

引用:
原帖由 lololo 於 8-2-2011 21:46 發表
究竟Open bolt 成鎗塊尾板有冇強化,
請有brass tube 版既ching 作對比~
應該一樣
Open Bolt recoil真係好大力
朋友支黃銅改open bolt版個尾板已經裂左。。。

鎗街匯報:open bolt scar匣,全街冇貨.......

引用:
原帖由 lololo 於 9-2-2011 03:45 PM 發表
鎗街匯報:open bolt scar匣,全街冇貨.......
噤好賣咩?

係年三十有這個情況

單發已死=.=唔夠2夾

引用:
原帖由 狙神 於 9-2-2011 11:50 PM 發表
單發已死=.=唔夠2夾
死咩先?

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 00:04 發表

死咩先?
咩都唔知,未睇,開槍冇反應

聽聞WE SCAR將會有FN正式授權版出售

拍左段video, 拍得好差...
係有限工具下試圖拍出blowback的感覺..
請多多包"咸"
http://www.youtube.com/watch?v=8 ... ure=player_embedded

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 05:17 發表
Are you sure?

引用:
原帖由 sing106 於 10-2-2011 17:07 發表

Are you sure?

發新話題