發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 小鄺 於 10-2-2011 05:19 PM 發表

聽聞WE SCAR將會有FN正式授權版出售
自己上radiodada聽2月8號果集

枝槍真係死左單發,新買都唔夠1星期咁就壞左...又要拎出去比錢整,真係,唉

引用:
原帖由 狙神 於 10-2-2011 10:12 PM 發表
枝槍真係死左單發,新買都唔夠1星期咁就壞左...又要拎出去比錢整,真係,唉
我玩左噤耐都冇事,你係唔住hamer down下成日拎個select制呀?

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 23:25 發表

我玩左噤耐都冇事,你係唔住hamer down下成日拎個select制呀?
我好正常咁玩,拉完開槍,開完放番條bolt,就咁放番係到

引用:
原帖由 狙神 於 11-2-2011 01:19 AM 發表

我好正常咁玩,拉完開槍,開完放番條bolt,就咁放番係到
拎去睇下有冇得免費搞啦

岩岩上紅色跑車個網睇
就出鋼bolt

引用:
原帖由 小鄺 於 11-2-2011 05:22 發表
岩岩上紅色跑車個網睇
就出鋼bolt
應該重好多? 咁搞法尾托塊板咪仲快碎....
縮縮北行鳥 =口=

真心請教WE Scar 可用的紅點鏡~

小弟想請問一下唔用真品的話g&p出個隻m1/m2紅點鏡頂唔頂得住個Bolt back?thx

如果呢隻唔係又唔計真品有冇第2隻頂得住~thx

唔該咁多位解答一下小弟的問題thx

聽對岸既人好似話hurric@ne果堆eotech可以頂得住...不過都係"聽番黎"
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 10:04 發表
聽對岸既人好似話hurric@ne果堆eotech可以頂得住...不過都係"聽番黎"
先行多謝你寶貴的意見~thx

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 09:40 AM 發表

應該重好多? 咁搞法尾托塊板咪仲快碎....
宜家個blow back已經噤大...已經冇咩必要買個鋼啦...

引用:
原帖由 TINGLOK244 於 11-2-2011 09:51 AM 發表
真心請教WE Scar 可用的紅點鏡~

小弟想請問一下唔用真品的話g&p出個隻m1/m2紅點鏡頂唔頂得住個Bolt back?thx

如果呢隻唔係又唔計真品有冇第2隻頂得住~thx

唔該咁多位解答一下小弟的問題thx
拿..我親身試左一枝國產553,用枝scar已經打左好多飛..暫時咩事都冇

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 10:55 發表

拿..我親身試左一枝國產553,用枝scar已經打左好多飛..暫時咩事都冇
邊隻?

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 10:55 發表

請問一下係邊隻同埋幾錢呀唔該你~

引用:
原帖由 seamoncheng 於 11-2-2011 10:58 AM 發表

邊隻?
先x隔離果間...賣緊3xx bk色果枝,不過講明先...要汁先裝到上scar

發新話題