發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:00 發表

先x隔離果間...賣緊3xx bk色果枝,不過講明先...要汁先裝到上scar
請問一下大約要汁d咩thx

有冇552呀唔該哂你

引用:
原帖由 TINGLOK244 於 11-2-2011 11:01 AM 發表

請問一下大約要汁d咩thx

有冇552呀唔該哂你
553因為係用快拆mount...個夾骨果到做長左..要磨走dd佢先夾到..
552我唔清楚果到有冇

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:05 發表

553因為係用快拆mount...個夾骨果到做長左..要磨走dd佢先夾到..
552我唔清楚果到有冇
好的好的~唔該哂你先~小弟等等會出去睇睇

d鏡好講彩數,國產552我有2支~同價錢同廠OEM
放係AGM M4,1支正常到呢家仲著
1支就閃下閃下

係呀..真係睇彩數...

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:00 發表

先x隔離果間...賣緊3xx bk色果枝,不過講明先...要汁先裝到上scar
果間同我講話佢支COPY既MINI AIMPOINT頂得住GBB...
有冇人試過
引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:05 發表

552我唔清楚果到有冇
552我試過裝, 個位OK的
順手想問下師兄...你把SCAR D RAIL有冇闊左少少...?
我發覺我把SCAR D RAIL好似肥得濟...好多RAIL COVER/就咁套落去既ACCESSORY全部唔入得...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 11:32 AM 發表

果間同我講話佢支COPY既MINI AIMPOINT頂得住GBB...
有冇人試過

552我試過裝, 個位OK的
順手想問下師兄...你把SCAR D RAIL有冇闊左少少...?
我發覺我把SCAR D RAIL好似肥得濟...好多RAIL COVER/ ...
我果d冇野wor..

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:39 發表

我果d冇野wor..
唔通呢D野都要撞手神...之前買個電筒MOUNT又裝唔入, 隻GRIP又裝唔入, COVER都裝唔入...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 11:41 AM 發表

唔通呢D野都要撞手神...之前買個電筒MOUNT又裝唔入, 隻GRIP又裝唔入, COVER都裝唔入...
不過你睇真d...你d件係唔係真數先?
我覺得枝scar d骨既數好汁wor...落真數野好實正既wor

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 11:43 發表

不過你睇真d...你d件係唔係真數先?
我覺得枝scar d骨既數好汁wor...落真數野好實正既wor
玩具咋
唔通D野要買真品...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 11:43 AM 發表

玩具咋
唔通D野要買真品...
我果d都係玩具姐

說回來, 有冇人收到風遲下SCAR H出, 會唔會出比SCAR L用既CONVERSION KIT? 總覺得SCAR H隻匣型好多...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 11:59 AM 發表
說回來, 有冇人收到風遲下SCAR H出, 會唔會出比SCAR L用既CONVERSION KIT? 總覺得SCAR H隻匣型好多...
size唔同既...要成枝買過既...
你諗下...m4可唔可以換套kit就係sr25....

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2011 12:24 發表

size唔同既...要成枝買過既...
你諗下...m4可唔可以換套kit就係sr25....
真係唔鬼知, 佢次次賣親廣告都淨係拎個下身出黎, 搞到好似可以就咁隊入去就用得咁
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-2-2011 12:29 PM 發表

真係唔鬼知, 佢次次賣親廣告都淨係拎個下身出黎, 搞到好似可以就咁隊入去就用得咁
等下啦..scar h 必入

發新話題