24 12
發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

請問ching們, 呢支野個彈導, 集彈性如何呢? (25-30M, 0.25 or 0.3 BB)
會唔會好似 brass tube version 甘,又出升, 又要用重豆呢?

Many Many thanks!!
祝大家心想事成!!長射長有!!

引用:
原帖由 rYaN 於 3-2-2011 20:32 發表

尾柄底膠同槍帶扣金屬位都易爆
尾柄底膠唔係話open bolt版己經改良左咩?

謝謝解答!
WE 宜家D匣個流氣問題有冇改善呢?
小弟都知有warranty, 但如果整完又流......有保都係冇乜意思了....

回覆 10# 的帖子

岩岩揾台灣o既教學, 好似簡單過WA, prowin~
一於入支玩下~

再想問問佢隻hop up 膠係咪同馬記1911, glock 一樣呢??
Many Thanks!!

Thanks~
再請問, WE 組火控係咪好易爛??
ching 們你地有upgrade trigger set 嗎??

引用:
原帖由 bbc100 於 6-2-2011 20:23 發表

係就係有得換,但係新個d件應該未有貨。
我整死左隻飛機都唔知幾時先有貨反…………
ching 係咪震甩左飛機條pin而撞死隻飛機??

引用:
原帖由 seamoncheng 於 6-2-2011 23:34 發表

過左保養都有得換零件?!
甘就真係諗得過喎~

..比你地講到我有D動搖.....
最衰mp7同kc02 D匣難買....

己領養~~
個blowback 真係 =D~

回覆 79# 的帖子

我隻好易入呀~~~易入過D Prowin匣好多.

諗住出個開箱文....但個盒仲係車尾箱.....未偷運返黎..

外觀 : 可以啦, 無左FN marking ..差D, 隻bolt 唔係全行程
導彈 : 比預期中好 (0.3)
集彈性 目測約30米 上半身大小(semi), CQC barrel, 算係甘
blow back : 比小弟支鋼bolt WA 強!!都幾多吓!
ROF : 高!! 拍得住SMG
匣 : 得一隻, 暫時未溜氣

以!%*)黎講...我覺得好OK了

回覆 85# 的帖子

明天再test 10M grouping

究竟Open bolt 成鎗塊尾板有冇強化,
請有brass tube 版既ching 作對比~

附件

8-2-2011 21:46

8-2-2011 21:46

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 22:04 發表
只係物料上既唔同,,,肉眼係睇唔到,,強化PARTS大約2月尾到....M4 OPEN BOLT都可能趕得切果水貨
OIC..仲以為結構上唔同tim~

鎗街匯報:open bolt scar匣,全街冇貨.......

24 12
發新話題