發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 19:46 發表

自己上radiodada聽2月8號果集
咩2月8號有野聽咩?

引用:
原帖由 timchung2007 於 26-2-2011 10:04 發表
Is there a piece that converts the old brass tube mag to the new open bolt mag? How much is it?
最想問呢到有無ching支成場open bolt係有刻字,姐唔係換kit既,係一買就open bolt

引用:
原帖由 dennislau1 於 26-2-2011 12:10 發表
其實we 呢支OB對scar 既fans 來講真是must buy. 第一只此一家,第二像真不太差, 第三性能, hopup 有非常大改良. 我換左個尾托板之後都打得好爽. 之不過力水太大要攪攪佢
個尾托板有得換咩?
係咪返333換,如果壞左
如果我買銅心既,換ob kit打爆,換唔換得?

引用:
原帖由 Terryimac 於 26-2-2011 18:35 發表
唔知有無師兄星期5晚有出槍街, 見到真人版我們 OK OK 英文代言人, 最正係聽到佢講中文粗口

聽到佢講cybergun 拉臣已經傾掂, 下批Scar open bolt有番 FN marking , 至於係咪之前買左頭水有得加番就唔知 ...
我上網找到佢既訪問
有一個目標係sr25,不過係佢之前仲有mp5同scar h
佢hope係may前有mp5wor......咁scar-h就最少又幾個月,sr25又多幾個月
在此比d希望各ching

引用:
原帖由 timchung2007 於 26-2-2011 19:56 發表
Is it this video?
http://www.youtube.com/watch?v=3gSkyF4Bi9M
yep

引用:
原帖由 timchung2007 於 27-2-2011 09:15 發表
watch the video, they are saying that the customers used Co2 and the Part 66 broke...
唔明點解d人成日要踏某些品牌,來捧自己用開既牌子

引用:
原帖由 timchung2007 於 27-2-2011 18:01 發表

How did I 踏某些品牌,來捧自己用開既牌子, In fact, I think they are very brave in admitting that they can improve on their quality control, How did I 捧自己用開既牌子, I am planning on buying a WE ...
noy you ching.Is someone above you.

引用:
原帖由 chimawoo 於 2-3-2011 09:32 發表

48蚊......唔錯喎~
請問係邊到整嫁?
細小小就ok啦

引用:
原帖由 nishi 於 21-4-2011 22:49 發表

唔洗FULL十夾支槍就散開幾截都似...
咁又係既......玩返原裝野,壞左拎去整,佢吹我唔長
你用ra來玩,壞左,佢未必幫你

發新話題