發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

新年買新槍,請問一下這枝SCAR會好似之前咁,子彈飛上月球/集彈奇差嗎?買番黎有冇野要改?thz

今天已入手,感覺唔錯,遲下又要買夾,聽日順便試埋咩力先,冇左FN MARKING係唯一不足之處,同埋,多到個偏號有D想轉左佢XD

問一下大家,隻彈夾大家入彈難唔難?我個枝入夾好難入,條彈弓好硬=.=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 16:23 發表

你用手入呀?
用左3個上彈器都咁難入,馬記,大陸手槍用,之前WE M16送既,3個都入得幾粒就禁唔到

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 20:47 發表

我記得入彈要有多少"技巧"的
我之後入枝416同M16個時都好易入的,open bolt難入的??

單發已死=.=唔夠2夾

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 00:04 發表

死咩先?
咩都唔知,未睇,開槍冇反應

枝槍真係死左單發,新買都唔夠1星期咁就壞左...又要拎出去比錢整,真係,唉

引用:
原帖由 rYaN 於 10-2-2011 23:25 發表

我玩左噤耐都冇事,你係唔住hamer down下成日拎個select制呀?
我好正常咁玩,拉完開槍,開完放番條bolt,就咁放番係到

拎番枝槍了,咁又冇左100蚊,買番黎唔夠1星期要比多100蚊去整,心淡...開始冇興趣玩佢...

引用:
原帖由 timchung2007 於 25-2-2011 08:55 發表
Ra tech new steel bolt ! The recoil!!
http://www.youtube.com/watch?v=rcx7NWlubQc&feature=feedu
正到爆,唔知頂唔頂到3夾...,到時成個柄爆左真係唔知點算
不個份鋼bolt如果唔係貴可以唸唸
係呢,出面有夾賣未?thz

引用:
原帖由 felix923hk 於 25-2-2011 22:10 發表
夾有得賣啦
夾已到貨?

鋼bolt+co2夾唔知又會點呢...

發新話題