發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 felix923hk 於 14-2-2011 02:15 AM 發表
好彩軍軍軍保護做得唔錯 今日落去已經即時幫我換左 E樣值得
共起

引用:
原帖由 小鄺 於 23-2-2011 09:28 AM 發表
tw果邊好似有新既屎加野換
真係?

噤厚既

唔知打幾多匣後會打爆塊底板呢?

引用:
原帖由 nishi 於 25-2-2011 11:02 AM 發表
間野應該出埋個鋼制底版嘛
難D

講真,,如果唔貴又包埋NPAS我會諗!

引用:
原帖由 lololo 於 25-2-2011 03:54 PM 發表

""you shoot this custom gun ,you must let your shoulders tight fit stock.
but any way we will make a steel part #66.
dont worry about that. just have fun ."
ratech5915 14 hours ago
姐係膠位變鋼位,,,更加唔洗諗

引用:
原帖由 狙神 於 27-2-2011 01:16 AM 發表
鋼bolt+co2夾唔知又會點呢...
爽爽爽爽爽!

之後就爆,壞,死

引用:
原帖由 小鄺 於 27-2-2011 01:48 AM 發表

即係...
死死死死死死!!

邊個話WE OB係可以玩CO2?

引用:
原帖由 速成哥 於 5-3-2011 09:44 AM 發表
請問邊度買scar-l 平d
加埋隻匣...我想入3隻加scar-l
下,,,1500蚊都要再平D?

WE SCAR OB改良版回鏜釬已經到貨!
一換一!小弟已換左
今晚試下有咩唔同!

引用:
原帖由 yurihk 於 13-3-2011 10:53 PM 發表

我支WE 416係無MARKING,請問師兄知唔知果度有無得整LASER MARKING?
自己出圖先得,,唔好當人地咩都有,,人地唔係做依行

已經換左落去枝SCAR到..感覺上BLOWBACK係好輕微減少左..

附件

14-3-2011 01:20

有冇人諗過去改個回鏜釬像真少少?

引用:
原帖由 lololo 於 28-3-2011 03:11 PM 發表
Ching唔洗諗,
宜家隻bolt嘅行程己經係極限,
再後嘅話會比隻hammer kick住的.
我唔係想佢行程長D..係想像真D

發新話題