26 12
發新話題

VFX G36C & MP5新片

VFX G36C & MP5新片

http://www.youtube.com/watch?v=KefzMuQ1zR0
G36C還好,,,MP5係冇CUT氣.... 即刻唔想買

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 12:27 AM 發表
說好了的SCAR呢...
話唔定同VVE都係死果樣諗唔掂

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-2-2011 12:38 AM 發表

廣告人又返左黎拿
其實可以唔洗理佢

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 12:45 AM 發表

我等緊佢出SCAR之後扔左VVE果支架
不過加陣VVE又出全開膛...
有心咪等下囉...不過唔知等到幾時姐

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 12:49 AM 發表

玩vve算啦....無謂無止景咁等落去啦
我都係噤諗

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 01:03 AM 發表

如果真係打爆左佢應該會免費同你換番既....
早排要自淘4草野換

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:06 AM 發表

就過保養啦嘛
聽講全開膛版個HOPUP有改善?
把野其實我覺得最大問題係天生太大力...唔TUNE DOWN會過火
HOPUP係有改善
力方面岩岩試左...換左NPAS..最細力一面一,,最大力...

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:24 AM 發表

我隻夾係嚴重度見到D氣噴出黎...
一係自己整..一係比3軍整...

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:39 AM 發表

早排是鬼但搵d氣密膠痴左條隙, 好左好多...
噤係漏緊你睇唔到姐..

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:48 AM 發表

咁又冇咁嚴重, 入左氣之後放左係度兩日之後再入槍開都順利射晒成匣...
如果OK..你介紹下你用邊隻牌子同埋幾$,,我有2隻匣死左

引用:
原帖由 sam524 於 8-2-2011 11:29 AM 發表

其實出多d款有咩唔好...
唔出其他又比人話死玩ar系冇出色...
出其他你又話人出得多...
咁係唔係每個系列出一支之後改餐傻...
人地又係應顧客回應先搞咁多野...
價錢平又有咩唔好...
貴又話人唔值...平又話人 ...
算啦,講咩都唔會改變人地點諗既啦!不過我又唔覺有邊間出gbb成槍未爛過野wor

我岩岩同VFC既有關人仕傾過,,VFC MP5彈匣已經改良!確定有CUT氣功能

HK416仲同版權果面傾緊....佢問如果佢地出冇MARKING你地介唔介意

引用:
原帖由 嘉誠 於 26-2-2011 04:10 AM 發表
~如果mp5 出a3款會毒死我~
岩岩幫你問左佢,,會出
包括護手

直匣會研究睇下點出

26 12
發新話題