發新話題

VFX G36C & MP5新片

引用:
原帖由 thelastnight 於 8-2-2011 03:25 發表

咁無廠商係完美既
你咁講馬記,VFC,KSC,KA 全部都係廢既
我個人對WE  極度無好感
價錢平  狂出槍款 個頭又爆乜又物...多悲劇
倒不如VFC外觀  WA內構  WE價錢
由頭到腳佢就一個職業格鬥家
講乜多做乜丫
一係就報告
一係就咪采佢
-----------------------------
呢兩枝野
老實講我真係出都唔會買
重點唔係有乜嫌而係G36C同一般MP5都無性趣
G36標準型或者MP5SD到見街果日我會考慮下
不過既然佢都有咁既技術做MP5
唔該順個便做埋G3

引用:
原帖由 rYaN 於 28-2-2011 00:34 發表
最新消息..
下個月.VFC會派人去德國傾版權..
不過6MMBB一定會刻係樣槍到,不過唔知刻係邊姐

以下係我同佢MSN既對話
(VFC) 只是看看要刻在哪裡
      我們會談要刻在不明顯處
      不就是到時候另外賣 ...
其實可唔可以咁?
用廢膠做一個槍身刻6mm,開盒果時就係裝著呢個
刻5.56/9mm果個堅料槍身就唔上槍跟響盒入面
話明用廢膠做
成本都唔會高好多丫

引用:
原帖由 F22 於 4-3-2011 19:29 發表

咁..............裝唔裝隨便你....................
我就唔裝啦..............
唔裝+1
果時聽見WE果枝G36加左個XX Bolt release我已經講晒粗口
好地地又要就班M4佬
比佢地D大美利堅合眾帝國風格污染晒枝德國槍…

引用:
原帖由 F22 於 4-3-2011 19:45 發表

又唔可以咁講...........事實上當G36 GBB化之後我覺得真係冇M4咁好用,尢其當冇彈換完匣嗰陣你拍綱球拍快啲定攝隻手指入手抽拉上膛捍快啲吓嗱?
但你起碼比返塊鐵我換啦…

發新話題