發新話題

Star L1A1 displays on WOR X 4 shop

OMG

o個兩支Display L1A1真係好靚  我立即心動!!

引用:
原帖由 Nelson 於 3-6-2007 10:10 發表
o個兩支Display L1A1真係好靚  我立即心動!!
分分鐘半年後又有見到國狗....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-6-2007 13:01 發表

分分鐘半年後又有見到國狗....
三個月就得!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2007 13:19 發表

三個月就得!
咁就等啦,最好出埋支鏡~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

我奶晒野鳥
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

毒我唔到...因為一闊3大...又要買舊dpm + webbing

引用:
原帖由 忽必烈 於 3-6-2007 14:18 發表
毒我唔到...因為一闊3大...又要買舊dpm + webbing
舊DPM花衫褲,58 webbing,
可以在Bay Bay 和錦田老周找到。
黃昏花(又稱金魚黄就最難找size了。

Star L1A1 我估佢display 都只係試市場反應和定售價,
半年至一年才正式有售。

我都睇過,靚就幾靚但**的售後服務完全使我卻步!:x :x :x Level Z---------

引用:
原帖由 MG-42 於 3-6-2007 22:25 發表

英人遭殃....SA80之劫都未復原,轉個頭又入你兩野
之後再有國狗249....囉你命3千呢

引用:
原帖由 忽必烈 於 3-6-2007 22:31 發表

之後再有國狗249....囉你命3千呢
支L1A1咁快display是等大家儲錢...
也可能令King Arms快啲出

Does L1A1 or other FAL use as sniper/DMR in some euro countries??

90年代
打GW1時SAS仍用L1A1

發新話題