55 1234
發新話題

[認真] 我的暗戀對象約我去ball ><"

我的暗戀對象約我去ball ><"

我地都識左幾年了,但都係斷斷續續咁,前幾個月我地突然間無左聯絡,但有一日突然約我出黎行街.
之從個次,我地一直keep番聯絡,出街等等....... 有時叫我陪佢返church做義工

>>>佢上星期約我去一個ball,有 我,佢,佢個friend(女仔,我唔識佢)
p.s.佢仲認真問我我y2個年,可否一齊去Taiwan旅行

疑問!!
1.點解個Ball多左佢個女仔friend??

2.佢暗示叫我唔好帶我D friend去

3.點解會約我去Taiwan旅行??

求求各位天使比下意見   小弟萬分感激!!
Happy Valentine's Day!!!!!!

1.  通常女仔要人陪先肯去..

2. 分明係想同你

3.佢覺得你信得過

回覆 2# 的帖子

thx~
但........你認為這是 噯昧  / 朋友 的關係?

以下係一個未拍過拖既人閉門造車既意見:

1.緊張掛?或者係其實佢個fd自已想去?

2.想獨處唔想有人阻住晒?佢個fd知就話可以識做行開,你帶fd唔通即場叫佢死開咩...
唔通佢想當晚同你3p咩,諗黎都多餘...
3.你自已都戴埋副超啦仲問點解......

回覆 4# 的帖子

Thz~巴打
等我嗰晚送份禮物比佢先

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 15:26 發表
Thz~巴打
等我嗰晚送份禮物比佢先
一陣買,今晚比嗎!

No..............今晚.......冇約佢
因為未預備表白...........

佢約得你去旅行,做野啦靚仔

回覆 8# 的帖子

因為份禮物星四至到手.........
去ball個晚至送會唔會遲左D??

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 15:40 發表
我覺得去ball送禮物,,佢邊有手令呢??
不如你早少少去佢屋企接佢,送花

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 15:40 發表
你當我係魔鬼:

呢條女,如果我係你,就食硬咁濟。

你唔係限個幾舊呀

引用:
原帖由 McDull 於 14-2-2011 15:47 發表

你當我係魔鬼:

呢條女,如果我係你,就食硬咁濟。

你唔係限個幾舊呀
我都會呀!

可惜無女仔禁做

引用:
原帖由 1233 於 14-2-2011 15:45 發表

我覺得去ball送禮物,,佢邊有手令呢??
不如你早少少去佢屋企接佢,送花
去BALL WOR,唔知樓主有無渣車呢。

如果有,梗係開車去接人啦。

就算無車,我會請個司機囉,用完仲唔洗煩,可以飲酒添。

引用:
原帖由 1233 於 14-2-2011 15:47 發表
我都會呀!

可惜無女仔禁做
無女叫你去旅行姐,你可以請佢(地)去旅行架嘛

引用:
原帖由 McDull 於 14-2-2011 15:53 發表

去BALL WOR,唔知樓主有無渣車呢。

如果有,梗係開車去接人啦。

就算無車,我會請個司機囉,用唔洗煩,可以飲酒添。
司機....唔洗掛
的士都得!要上門接+送花/禮物
唔好要人地係街到等...

55 1234
發新話題