發新話題

[認真] 我的暗戀對象約我去ball ><"

佢約得你去旅行,做野啦靚仔

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 15:40 發表
因為份禮物星四至到手.........
去ball個晚至送會唔會遲左D??
你當我係魔鬼:

呢條女,如果我係你,就食硬咁濟。

你唔係限個幾舊呀

引用:
原帖由 1233 於 14-2-2011 15:45 發表

我覺得去ball送禮物,,佢邊有手令呢??
不如你早少少去佢屋企接佢,送花
去BALL WOR,唔知樓主有無渣車呢。

如果有,梗係開車去接人啦。

就算無車,我會請個司機囉,用完仲唔洗煩,可以飲酒添。

引用:
原帖由 1233 於 14-2-2011 15:47 發表
我都會呀!

可惜無女仔禁做
無女叫你去旅行姐,你可以請佢(地)去旅行架嘛

引用:
原帖由 1233 於 14-2-2011 15:56 發表

司機....唔洗掛
的士都得!要上門接+送花/禮物
唔好要人地係街到等...
大家層次唔同,可能好難理解。

請個司機包接送都係幾舊水,WHY NOT

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 15:57 發表
我.........其實仲係學生
仲未冇咁多錢請司機
我見而家D學生好有米

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 16:04 發表
好,嗰晚一於去馬!!!
p.s. 去ball個晚至送禮物真係會唔會遲左D?因為臨時好難決定,同埋.......未ready好
樓主可唔可以單聲件禮物係咩黎既呢。

如果係條女係個BALL度可以拎出黎曬既野,早D送好WOR

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-2-2011 16:04 發表
佢送到落你口,珍惜啦

ps:這些機會都不是屬於我的…
你緣份未到姐

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 16:08 發表
佢超鐘意米奇,近排又想換錶.......於是我........
如果係呢類型既野,今日就該送啦

如果想俾條女係BALL場度晒,可以諗下呢D:

係個場度黑媽媽,鬼睇到你係咪朱義盛咩

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 16:14 發表
我有諗過類似既style !!
但,佢話過鐘意黑色鋼錶帶,冇乜閃石的.......
咩款就你先知佢口味啦。

至於點送,幾時送,呢D日用品,梗係今日啦

你要佢分分秒秒都記得你,見錶如見人。

唔怕肉痳既可以抄下D電影對白。

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-2-2011 16:18 發表

希望真係啦
靚仔你今年貴庚呀,後面仲有大把日子,洗乜驚

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 16:28 發表
唉......睇怕買唔切了
我諗緊今晚send SMS比佢頂住先,唔知好冇呢??
下,咁你仲唔快D去BOOK定張台

SEND乜鬼野SMS丫,打去問佢有無約人仲好啦。

引用:
原帖由 F.B.I. 於 14-2-2011 17:07 發表
唉..............佢話唔得閒......

我:今晚得閒出黎食飯嗎~?

佢:唔得呀.做咩呀?

我: 冇~之前話.......請你食飯ma~ ~ 咁....冇嘢了(WTF )我地嗰晚見Y~

佢:好Y,Bye Bye~

;mdiy ...
你應該答:噢。。。我仲留左張台諗住俾個驚喜你添

睇佢會唔會轉

發新話題