24 12
發新話題

M700/M40A1

M700/M40A1

太陽計劃ge M700/M40A1係膠身定係木身?
同埋,鎗街邊到有hsbc(各位師兄明啦,帶大量現金出街5多方便= =)?

木身,
HSBC要去到樂X牛丸果度.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

有既話用EPS咪得囉~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

都係二三千蚊...不算大量吧~~

引用:
原帖由 kitida 於 3-6-2007 14:34 發表
I think 2-3K is way too high for SP M700 or M40A1
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 3-6-2007 15:55 發表

I think 2-3K is way too high for SP M700 or M40A1
M40就貴好多 , M700只係1k幾而已
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 kitida 於 3-6-2007 14:34 發表
我5多鍾意用500,1000蚊ma~

引用:
原帖由 傻仔 於 3-6-2007 20:34 發表

你不如一疊20禁比......

引用:
原帖由 match_man 於 3/6/07 08:36 PM 發表

你不如一疊20禁比......
禁做人地會唔會唔收嫁

引用:
原帖由 DevilGTO 於 3-6-2007 20:56 發表

禁做人地會唔會唔收嫁
錢黎嫁wo....有錢都唔收咩

引用:
原帖由 DevilGTO 於 3-6-2007 20:56 發表

禁做人地會唔會唔收嫁
D人想收100多過500/1000<有假$$

所以一疊20張100禁比過常收

引用:
原帖由 Ate120 於 3-6-2007 21:02 發表

D人想收100多過500/1000<有假$$

所以一疊20張100禁比過常收
我唔係講理20張100,係100張20.....

引用:
原帖由 傻仔 於 3-6-2007 20:34 發表

|) 無人幫到你...

引用:
原帖由 match_man 於 3-6-2007 09:05 PM 發表

我唔係講理20張100,係100張20.....
一個銀包裝唔哂個喎 = ="
洗唔洗用皮夾一打開全部20$....

引用:
原帖由 alan 於 3-6-2007 21:49 發表

一個銀包裝唔哂個喎 = ="
洗唔洗用皮夾一打開全部20$....
夠豪

24 12
發新話題