發新話題

畢業相

回覆 #11 topsoldierC11 的帖子

親愛的朋友樹大招風!MS好想同人分享,但又怕被人話沙塵?MS在水牛網出了1160文貼圖片過500.如果唔係怕人話牙擦擦?我儘量做!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 topsoldierC11 的帖子

多謝!:MS多謝各位俾面在1994年退休前,相信無水雷炮唔識MS.一代新人換舊人!MS在此白頭宮女話當年矣.姓趙的朋友莫非是高..........
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 3-6-2007 22:06 發表
多謝!:MS多謝各位俾面在1994年退休前,相信無水雷炮唔識MS.一代新人換舊人!MS在此白頭宮女話當年矣.姓趙的朋友莫非是高..........
當年你有無衝擊警署?

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-6-2007 22:33 發表

當年你有無衝擊警署?
應該有

大師兄,請問水牛網即是那一個網呀?

引用:
原帖由 RMP 於 4-6-2007 00:00 發表

應該有

大師兄,請問水牛網即是那一個網呀?
hkesaforum.net

1977年.......我先得四歲
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 3-6-2007 21:48 發表

你都識我的!我們以前在靶場上遇過,我今年36歲!我相信冇幾多水雷炮不識你!

小姓趙,我想你應該記起!
點解立正加稍息?

引用:
原帖由 mswong 於 3-6-2007 21:58 發表
親愛的朋友樹大招風!MS好想同人分享,但又怕被人話沙塵?MS在水牛網出了1160文貼圖片過500.如果唔係怕人話牙擦擦?我儘量做!
p7m13.

引用:
原帖由 tango10 於 4-6-2007 09:34 發表

點解立正加稍息?
影相影前面後面冇人留意。不過為甚麽那時會影了張背面相Wong Sir?

回覆 #15 topsoldierC11 的帖子

請間閣下第幾期新兵?,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #24 topsoldierC11 的帖子

親愛的一等兵?MS老矣!都唔識點分!MS有無叫錯你?因老細認為班人不適合出鏡,但叫咗影相佬所以MS提意照拍.相信這張相是前無古人,後無來者,其實大石壓死蟹!無人敢話No!都算黑暗呀!不過我有過百張畢業相,只得這一張禁突出?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #19 RMP 的帖子

當然無!帶新兵出街生事你會揹晒上身?如果一個NCO帶一個兵一同犯事,法官會罰兩人.如果新仔佢會話教頭叫我去死!我都唔敢唔去???
尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #20 topsoldierC11 的帖子

Ex-HKMSC Members Forum

尊重人格, 請勿抄習

果然老前輩
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題