發新話題

KSC MP7 最高級數精密管一問

KSC MP7 最高級數精密管一問

請問可用落KSC MP7的精密管,最高級數的是那款?
長度又有多長呢?可用到silencer(圖後補)

感謝師兄們解答...

PDI,你計埋vfx 滅聲有幾長,就買幾長~
一流~MP7 !!

引用:
原帖由 舞雲 於 21-2-2011 16:03 發表
PDI,你計埋vfx 滅聲有幾長,就買幾長~
一流~MP7 !!
師兄,唔好意思,想問吓PDI係咪啱裝?另外邊度買?因為我搵槍鋪改長管,報價要成$1000,所以希望師兄幫幫手!

其實日版原裝已經準到飛起,打game絕對冇問題,除非係諗住三十米可以打中粒豆啫..........
買多隻匣好過啦............

引用:
原帖由 F22 於 22-2-2011 18:28 發表
其實日版原裝已經準到飛起,打game絕對冇問題,除非係諗住三十米可以打中粒豆啫..........
我的是台版 , 長匣有3隻了~
係想再準D

引用:
其實我都係買咗vfz滅聲,想加長內管,打遠少少姐。不過問過幾間槍舖都無人識改,問到一間話有信心改,但要成仟銀。見樓主應該識改,所以回應吓囉!

引用:
原帖由 silvano126 於 22-2-2011 18:41 發表

我的是台版 , 長匣有3隻了~
係想再準D
台版條管好似鍍咗層野上去,內經已經細個6.08mm,唔洗再搞.....
日版係咪咁唔太清楚.....

引用:
100%同意

我覺得長多3-4吋就最好!專二樓回覆!

引用:
原帖由 sing106 於 22-2-2011 18:43 發表

其實我都係買咗vfz滅聲,想加長內管,打遠少少姐。不過問過幾間槍舖都無人識改,問到一間話有信心改,但要成仟銀。見樓主應該識改,所以回應吓囉!
條vfz滅聲我都有買,但我完全唔想加長內管,都好大工程吓...........
MP7都係短好,因為裝咗滅聲拉埋尾托有成支SR16咁長..... 搞到咁長我攞返支SR16冇咁嬲........
而且原裝都打到好遠吓(我試過户外實戰三十幾米外殺敵),如果打CQB真係夠做有凸...........

引用:
原帖由 小鬼182 於 23-2-2011 01:38 發表

100%同意
Totally agree...no need to waste your $$ on tightbore inner barrel.

其實MP7個滅聲係比你裝飾既姐,可必加長佢呢...
同埋,,,唔好搞啦,,
因為我早幾日係隔離台見到有人研究緊用VFC枝滅聲QD加長管...
到時出左唔洗成千銀你咪好蝕

引用:
原帖由 rYaN 於 23-2-2011 12:27 發表
其實MP7個滅聲係比你裝飾既姐,可必加長佢呢...
同埋,,,唔好搞啦,,
因為我早幾日係隔離台見到有人研究緊用VFC枝滅聲QD加長管...
到時出左唔洗成千銀你咪好蝕
Thx...各位師兄!

發新話題