38 123
發新話題

依枝先叫國產...

依枝先叫國產...

Systema叫日產, CTW叫港產, 依枝叫國產

若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

出左啦咩 ? 如果出左CXW 真係有排頭痕

引用:
原帖由 Elf 於 25-2-2011 23:40 發表
Systema叫日產, CTW叫港產, 依枝叫國產

Ching : How much for it ? Thanks

聽就聽左好一段時間喇......

唔知又係唔係d驚喜價

隻匣唔知可唔可以共用同掂唔掂呢......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 26-2-2011 00:03 發表
隻匣唔知可唔可以共用同掂唔掂呢......
有鴨鴨芯點解仲要諗用A&K呢?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

其實systema.........都係無野喇......
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

PTW systemA貨, CTW systemB貨,A&K PTW systemC貨
菜鳥一號

PTW systemA貨, CTW systemB貨,A&K PTW systemC貨
菜鳥一號

引用:
原帖由 sailun412 於 26-2-2011 00:16 發表
.........

引用:
原帖由 Elf 於 26-2-2011 00:12 發表

有鴨鴨芯點解仲要諗用A&K呢?
再平D

引用:
原帖由 sailun412 於 26-2-2011 12:16 AM 發表
慾言又止....

其實我國已經係世界工廠, 有good QC既生產線, 產品絕對不能睇低
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-2-2011 02:17 AM 發表
其實我國已經係世界工廠, 有good QC既生產線, 產品絕對不能睇低
唔通...

38 123
發新話題