20 12
發新話題

Magpul手柄!

Magpul手柄!

請問各位ching如果小弟想換magpul手柄係要買gbb那個再要大撿位的嗎?謝謝各ching

無錯....要用GBB/ 真品GRIP改內寵

請問ching,改位要大工程嗎?thx^^

大!! MOE比較易整
MIAD就好難....因為D位會好薄

如果有師兄有d改好左內籠既相比我哋d新手學吓嘢就perfect啦!!!

引用:
原帖由 wing383 於 4-3-2011 17:54 發表
如果有師兄有d改好左內籠既相比我哋d新手學吓嘢就perfect啦!!!
上老外PTW FORUM 最詳盡, 唔介意可以睇下小弟一年前既圖.

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D6

THX AYAKA JPG CHING,咁我都係買個MOE試下先好了改錯左都冇咁傷x!!

謝謝JPG AYAKA兄分享  等我買隻MOE玩下先!
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

Any idea where I could get the copy MIAD for GBB? I want to try it out first

小第枝槍本身比人裝的 最近入左個ctr 想請問如果想裝條GBB真數通難唔難?thx 同埋係應該點樣換 唔該!!

引用:
原帖由 billy西 於 9-3-2011 19:53 發表
小第枝槍本身比人裝的 最近入左個ctr 想請問如果想裝條GBB真數通難唔難?thx 同埋係應該點樣換 唔該!!
要CUT番個位走電線~

回覆 11# 的帖子

THX 請問工程大唔大呢C兄?

引用:
原帖由 billy西 於 9-3-2011 22:22 發表
THX 請問工程大唔大呢C兄?
CUT條坑唔難...但要睇你條通隻硬唔硬!

回覆 13# 的帖子

唔該C兄 請問CUT既話要用咩工具呢? 小第枝通都係用GBB個隻 同埋可以係邊到搵到教學? THX

引用:
原帖由 billy西 於 9-3-2011 23:05 發表
唔該C兄 請問CUT既話要用咩工具呢? 小第枝通都係用GBB個隻 同埋可以係邊到搵到教學? THX
其實用條原裝通對住黎cut就ok
小弟未cut過...唔知有咩特別工具最岩用....我自己就會用鋸慢慢cut

20 12
發新話題