31 123
發新話題

支槍達達聲...冇彈出

支槍達達聲...冇彈出

HELLO各位師兄
我支MP5A5開槍果陣會達達聲...但又冇彈出x!!
同埋排電的電線,接口同犘打都熱熱地
會唔會係LOCK左槍?

有冇師兄知道咩事..多多指教
麻煩晒

拉橋有冇扣上密氣咀?

我都唔知呀...
因為我唔識拆開佢..
之前果日都開到槍架....但係今日唔知做咩壞左= =''
謝謝

你有無改過槍?

引用:
原帖由 cck 於 5-6-2007 17:11 發表
我都唔知呀...
因為我唔識拆開佢..
之前果日都開到槍架....但係今日唔知做咩壞左= =''
謝謝
你又唔知,又唔識拆,又講唔到詳情,講你都唔明,建議比槍shop搞吧.

電線,接口同犘打都熱熱地好可能係lock槍,
但lock槍唔會"達達聲", 最多聽到隻摩打

引用:
原帖由 華田 於 5-6-2007 18:48 發表
你有無改過槍?
我冇改過槍架^^..

一扣雞就會達一聲咁..
我呢幾日會試下拆開佢..睇下得唔得
如果去槍鋪整洗唔洗$200左右呢?

係到再次多謝cdrom,華田,Dominic的幫忙

係lock槍了, 睇下係咪電線正負掉轉了
去槍鋪整閒閒地昆你2xx, 自己拆一拆慳返

引用:
原帖由 Dominic 於 5-6-2007 22:53 發表
係lock槍了, 睇下係咪電線正負掉轉了
去槍鋪整閒閒地昆你2xx, 自己拆一拆慳返
但係如果唔係自己多手搞到枝槍而家咁, 枝槍打打下lock 槍, 我諗叉滿番舊電, 一推就得啦,
唔通玩國狗打到兩面力同埋用佢0固個火牛同埋舊電???? 叉滿都推唔到???
如果唔係自己多手搞到咁, 不如拎出去整啦.........

九成jam咗齒
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #10 華田 的帖子

又有可能喎
用大

今日拆開左個殼出黎..
見到果舊野停左係中間到..
咁係邊到壞左呢?
THX

附件

9-6-2007 17:45

如果你`滿舊電再試都唔得既話.....
9成掃左啦

引用:
原帖由 華田 於 9-6-2007 18:51 發表
如果你`滿舊電再試都唔得既話.....
9成掃左啦
咁係掃天梯定掃齒呢?
唔該晒^^

31 123
發新話題