發新話題

幾個關於PTW與parts兼容問題

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 14:44 發表

應該吾會啦,貴成甘,裝又難搞,
URX個價錢真係無辦法接受
urx 個價完全可以接受啦...你要日日同自己講, urx 好平者urx 好平者, 咁好快就可以麻醉自已.
btw, kac 就呢有offset bus. 好正..
而家d aimpoint mount 大減價, 唔覺意入左貨..
btw, d anti-rotation links, 都係得你搵到隻靚下手先啦. 好似係要aa膠, glue 上去. 除非蓮姐有好辦法.

引用:
原帖由 sailun412 於 8-3-2011 14:46 發表
- 馬仔M4同FCC至愛既新款FFL就肯定有, SP可能會擱置, 仲會造其他款聽晚開會決定後日同師父傾 就有分曉!!!
衰鬼快手d 啦, 更排好悶冇新野玩...

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 17:46 發表
btw, d anti-rotation links, 都係得你搵到隻靚下手先啦. 好似係要aa膠, glue 上去.
種兩口pin定位, 再screw實佢

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2011 17:53 發表

種兩口pin定位, 再screw實佢
唔驚個身鑤嗎??

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 17:46 發表

urx 個價完全可以接受啦...你要日日同自己講, urx 好平者urx 好平者, 咁好快就可以麻醉自已.
btw, kac 就呢有offset bus. 好正..
而家d aimpoint mount 大減價, 唔覺意入左貨..
btw, d anti-rotation links,  ...
jpg師兄我想搵你果條rifle length,不過用開個網無貨,有貨個網勁貴呀。有無計?
anti roll吾買住,訂左trigger guard, take down pin同selector,
骨仲諗緊,頭都爆 慘過番工,好辛苦呀∼

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:07 發表

師兄我想搵rifle length,不過用開個網無貨,有貨個網勁貴呀。有無計?
anti roll吾買住,訂左trigger guard, take down pin同selector,
Ivan兄,我同你一樣......貴到嘔泡....
暫時要屈服俾玩具骨先..........

P.S.我係都唔明VFC條條都出,係唔出rifle length

引用:
原帖由 nissan 於 8-3-2011 18:12 發表

Ivan兄,我同你一樣......貴到嘔泡....
暫時要屈服俾玩具骨先..........

P.S.我係都唔明VFC條條都出,係唔出rifle length
日產兄你都比人毒呀?
係呀,暫時可能用VFC頂住先,諗到卅搵到其他再算
VFC果班係先知,一向話出D野下世紀先出,吾話出你諗都吾駛諗

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:07 發表

jpg師兄我想搵你果條rifle length,不過用開個網無貨,有貨個網勁貴呀。有無計?
你地訂開個d網, 多數貴公價幾多??
我下次返黎諗住入少少trigger guard 幫下大家手咁啦..

引用:

ohnavi兄! take down pin可以搭單嗎? 我就黎反甲啦

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 17:55 發表

唔驚個身鑤嗎??
入2-2.5mm已經夠力hold實吧~

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 18:22 發表

你地訂開個d網, 多數貴公價幾多??
我下次返黎諗住入少少trigger guard 幫下大家手咁啦..
我訂開果個rifle(無貨)同mid要$482.79(無貨)
另一個rifle $379.95(抵,無貨),mid就$520.00(有貨)
吹漲羅

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2011 18:24 發表

ohnavi兄! take down pin可以搭單嗎? 我就黎反甲啦
我叫個fd訂,問下先。
我訂YHM喎,岩吾岩?

嘩rifle 咁抵379...係真唔係, 平成$100. 我買個時都要480.
你訂開個個肯寄hk咩??

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:31 發表

我叫個fd訂,問下先。
我訂YHM喎,岩吾岩?
就係佢啦! 唔該你先

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 18:33 發表
嘩rifle 咁抵379...係真唔係, 平成$100. 我買個時都要480.
你訂開個個肯寄hk咩??
梗吾肯啦,轉黎轉去果隻羅,
不過都無用吖,無貨已久,話10蚊都無用x!!

發新話題