發新話題

幾個關於PTW與parts兼容問題

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:18 發表

日產兄你都比人毒呀?
係呀,暫時可能用VFC頂住先,諗到卅搵到其他再算
VFC果班係先知,一向話出D野下世紀先出,吾話出你諗都吾駛諗
VFC唔再諗喇,支第2代M82吹到口水乾都未見影,支URX分分鐘入左棺材都見唔到

係入到支URX仲要咁抵單聲呀,10萬個感謝

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2011 18:34 發表

就係佢啦! 唔該你先
而家試加單,應該ok,再update你,
未計運費20蚊到

引用:
原帖由 nissan 於 8-3-2011 18:39 發表

VFC唔再諗喇,支第2代M82吹到口水乾都未見影

係入到支URX仲要咁抵單聲呀,10萬個感謝
我都想。睇個樣就無啦,
幾個月啦一直out of stock,毛都無條

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:39 發表

而家試加單,應該ok,再update你,
未計運費20蚊到
thanks!!

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2011 18:41 發表

thanks!!
ok啦,順手者

YHM take down Lin, FCC 最愛!  

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 17:46 發表

urx 個價完全可以接受啦...你要日日同自己講, urx 好平者urx 好平者, 咁好快就可以麻醉自已.
btw, kac 就呢有offset bus. 好正..
而家d aimpoint mount 大減價, 唔覺意入左貨..
btw, d anti-rotation links,  ...
係咯,好平啫
放下毒先

附件

8-3-2011 23:01

三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 18:07 發表

jpg師兄我想搵你果條rifle length,不過用開個網無貨,有貨個網勁貴呀。有無計?
anti roll吾買住,訂左trigger guard, take down pin同selector,
骨仲諗緊,頭都爆 慘過番工,好辛苦呀∼
URX我都想再買

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 18:22 發表

你地訂開個d網, 多數貴公價幾多??
我下次返黎諗住入少少trigger guard 幫下大家手咁啦..
仲有冇其他呢?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2011 23:02 發表

URX我都想再買
唉,吾係無得買,只係太貴了

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 23:04 發表

唉,吾係無得買,只係太貴了
我睇開果間冇貨

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-3-2011 14:26 發表

甘如果係甘個身真係吾換好過換,除非有埋上身
唔同色冇咩所謂, 砌ar-15就係玩左砌右砌嘛

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2011 18:22 發表

你地訂開個d網, 多數貴公價幾多??
我下次返黎諗住入少少trigger guard 幫下大家手咁啦..
我之前裝隻KAC trigger guard落隻原裝LOWER, 條PIN位有DD唔對, 跟來條PIN打唔入, 要用返條"乜PULL"跟果先插到入去....

引用:
原帖由 NCP013 於 9-3-2011 01:23 發表

我之前裝隻KAC trigger guard落隻原裝LOWER, 條PIN位有DD唔對, 跟來條PIN打唔入, 要用返條"乜PULL"跟果先插到入去....
我裝果陣好順暢架喎

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2011 23:03 發表

仲有冇其他呢?
唔知呢. 細件野冇麥所謂...大件就唔好啦..

發新話題