16 12
發新話題

有關台記M4問題

有關台記M4問題

今日喺軍軍軍見到支台記CQB賣8XX有冲動想買
但係又諗會否似国狗般品質,所以想求教大家 台記&日本
兩者差幾多呢?

台記即係乜brand

我估係srb...國狗店都有賣...都係8xx
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 5-6-2007 20:58 發表
我估係srb...國狗店都有賣...都係8xx
師兄你估中咗........吓台記同國狗是一家....店賣
禁是否品質一樣?

唔好浪費金錢

引用:
原帖由 forman 於 5-6-2007 21:06 發表

師兄你估中咗........吓台記同國狗是一家....店賣
禁是否品質一樣?
未必, 但都相差不遠
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

禁都係買豬&標算喇
頭先見到有位師兄話CQB都係1600到

引用:
原帖由 forman 於 5-6-2007 21:20 發表
禁都係買豬&標算喇
頭先見到有位師兄話CQB都係1600到
2600呀下...

引用:
原帖由 伯言 於 5-6-2007 21:43 發表

2600呀下...
我諗大跌價之後變左1600 都唔其

引用:
原帖由 華田 於 5-6-2007 21:55 發表

1600 係 m4a1

引用:
原帖由 華田 於 5-6-2007 21:55 發表

唔 係咁跌價法掛......

係羅今日喺現X見到2600不過個師兄話明槍1600

[quote]原帖由 forman 於 5-6-2007 22:09 發表
係羅今日

引用:
原帖由 forman 於 5-6-2007 22:09 發表
係羅今日喺現X見到2600不過個師兄話明槍1600
你係講緊gp cqbr現代賣2600, 但係有師兄話gp cqbr明搶賣1600?

我也在x軍買了SRC的CQB,國狗店也有,但大家看真,國狗店的SRC CQB 的包裝及前握把是和X軍不同的(X軍的靚多)而SRC的BOX做工絕對比國狗好,原配已是鋼杯士,金身及RIS也比國狗好及不易掉漆,X軍的SRC在電机手柄和金身中是有隙,但只要重新上緊便没事

16 12
發新話題