31 123
發新話題

PTW HOPUP 設定與槍口動能測試

PTW HOPUP 設定與槍口動能測試

見:
http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=2

聲明:
以上數據理論只適用於小弟之玩具,並不一定能應用在各大佬的槍械上。

good sharing!!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

正 C兄真係好 做咁多測試 THANKS!!

引用:
原帖由 sailun412 於 13-3-2011 17:07 發表
good sharing!!!
sailun 兄:

甭客氣。

全靠你同妹仔班條金筒身比我。

引用:
原帖由 CPK 於 13-3-2011 22:57 發表

sailun 兄:

甭客氣。

全靠你同妹仔班條金筒身比我。
原來係你....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 14-3-2011 00:07 發表

原來係你....

咪係我,捉住妹仔吹水唔比佢走。

引用:
原帖由 kfc 於 14-3-2011 11:19 發表
CPK師兄既測試肯定對氣槍玩家有貢獻,小弟樂意參與及協助
預唔預我先?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 kfc 於 14-3-2011 14:00 發表

一定預埋你,約好腳約好場地通知你
大家一齊研究,我想有個至少二三十米深的安全場地研究集彈性。

最好有50米啦! E有啦...............hehe,但冇檯及燈

引用:
原帖由 mike523 於 14-3-2011 16:05 發表
最好有50米啦! E有啦...............hehe,但冇檯及燈
C-Hing 有地方

引用:
原帖由 kfc 於 14-3-2011 14:00 發表

一定預埋你,約好腳約好場地通知你
咁就靜候佳音喇

引用:
原帖由 CPK 於 14-3-2011 14:55 發表

大家一齊研究,我想有個至少二三十米深的安全場地研究集彈性。
ok喎,一般落場接戰都係呢個距離

31 123
發新話題