發新話題

有知人知道 VFC 416 步熗幾時出 !!

引用:
原帖由 thelastnight 於 17-3-2011 08:19 PM 發表

MK18呢-﹏-?!
師兄...有無料放?
支vfc出短版定長版先?
(幻想有co2匣)
好似VFC遲d出手拉狙
不如你搵多d vfc m4 gbb既料先買啦…

引用:
原帖由 thelastnight 於 17-3-2011 08:19 PM 發表

好似VFC遲d出手拉狙
It's Ashberry .338

http://www.youtube.com/watch?v=b ... n_order&list=UL

.......

引用:
原帖由 Oscarpanzer 於 18-3-2011 19:16 發表

It's Ashberry .338

http://www.youtube.com/watch?v=b ... n_order&list=UL
=﹏=汗....好事好事...但支gbb m82a1失蹤

引用:
原帖由 thelastnight 於 18-3-2011 11:05 PM 發表

=﹏=汗....好事好事...但支gbb m82a1失蹤
Say HI to the SOCOM GEAR

..................

http://tw.myblog.yahoo.com/bbstar100/article?mid=11232&prev=11233&next=11217

VFC AR系統精進計畫的消息
過去購買VFC GBB的朋友
多少都碰到一些BUG
以下是這次過去VFC所了解之部分
目前有
1.槍機外框的易斷部分 (目前的也可以簡單修)
2.槍機後定部分 將修正為類WA系統
(目前零件測試中)
且下身可能需要加工 所以到時購買VFC GBB的消費者 請聯絡購買的店家 送去更換!
3.VFC GBB搭配之新款彈匣 目前還在版權討論中
採用類WA MAG之構造 打起來比起KSC 可說是不相上下 !!
4.HK416 若無問題 今年一定會開賣
5.MP5可以搭配實物新款伸縮托 現場組合確定 SD會在A 2A 3賣完之後 再開賣!!

.................

見到G36咁型仔....中埋毒...

引用:
原帖由 thelastnight 於 24-3-2011 00:34 發表
見到G36咁型仔....中埋毒...
買啦買啦

話事話
VFC WE 416 唔知價錢相差會幾大呢
有D人話 差唔多 究竟有冇人知呢

VFC之前支GBB MK18 MOD1都去到#^))先買到,AEG既MK18就@&)), 416就 @*()照計支416 GBB價錢唔會同MK18差得好遠,都係預差唔多$))).....

Waiting for g36

因Mp5及G36C落單超多.
5月會出Mp5,之後就G36C.
416會在這兩枝槍之後才出..

.....................

引用:
原帖由 mk23 於 9-4-2011 18:28 發表
因Mp5及G36C落單超多.
5月會出Mp5,之後就G36C.
416會在這兩枝槍之後才出..
=﹏=....拖到8月丫笨
rYaN師兄仲有無新消息?!

如果VFC支G36同我們支G36差唔多價既都幾吸引(marking+2連發)
不過個人都係鐘意MP5多

引用:
原帖由 likhang516 於 10-4-2011 18:20 發表
如果VFC支G36同我們支G36差唔多價既都幾吸引
諗都唔駛諗

一日未傾好都唔洗諗會短期內出!

發新話題