發新話題

新手入手PTW的型號一問

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:18 發表

都係想幫補下支top m4姐
wow!!!! new gen EBB !!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:23 發表

好似冇咩分別
係o羅....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

ok thx,其實而加頭痕緊想買多一支PTW玩20" barrel,宜家已經有兩支MAX版本,不過吾知新整呢支買standard/ MAX/ Supermax好, outerbarrel and interbarrel我已經有ga la~~~

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:18 發表

都係想幫補下支top m4姐
唔係掛!TOP既槍都好玩既?!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:23 發表

好似冇咩分別
即係慳番

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:27 發表

第一板PTW最主要既問題係唔可以共用新板既氣缸,而合金造的天梯齒亦冇咁耐用
咁咪即係06版?仲有呢D野架咩?

引用:
原帖由 kfc 於 25-3-2011 23:31 發表

跳殼果野幾過引,不過上彈同執殼就x!! x!! x!!
裝個回收箱囉

呢隻喎, 睇落去好似鴨隻玉咁, 會CAR住隻甲喎??
唔通真係同舊個隻一樣..

引用:
原帖由 jpg 於 26-3-2011 04:26 發表

呢隻喎, 睇落去好似鴨隻玉咁, 會CAR住隻甲喎??
唔通真係同舊個隻一樣..
成日跌果粒係MG-017, Mag follower top

發新話題