48 1234
發新話題

VFC MP5 GBB氣動槍 即將上市, 又要食麵包度日了.

VFC MP5 GBB氣動槍 即將上市, 又要食麵包度日了.

http://www.wretch.cc/blog/shinpaimodel/32600712

德國HK廠授權,100%實物刻字忠實呈現!
全鋼製沖壓槍身,仿真式火控系統及內構零件
預計五月上市

"100%實物刻字忠實呈現".....
唔知幾$$$~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

$2500得唔得呢

希望可以$2500之下就更完美啦!

.......................

我先前post過...

仲要等到五月呀...............

又推遲一個月... 咁睇暑假都未必有... 可以慢慢等...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 hung 於 25-3-2011 17:10 發表
希望可以$2500之下就更完美啦!
VFC 野想2千5樓下 你地會唔會諗多左呢?

老老實實 ! 貴唔係問題 , 值唔值先 ? 我好驚佢第一水又比人搵倒錯處 or 光速打爆野 ....
塑膠戰隊

引用:
原帖由 fire23wong 於 25-3-2011 21:40 發表

VFC 野想2千5樓下 你地會唔會諗多左呢?
乜唔係諗少咗好多咩
再者樓主過十八未?用果$6000買應該都夠的!!!

個blog寫一萬新台幣左右。

個blowback好弱雞下喎,重唔識lock bolt,不如玩番M4……

引用:
原帖由 marksman 於 25-3-2011 22:55 發表
個blog寫一萬新台幣左右。
C兄!我都希望,但咁耐vxc嘢有幾多平嘢?
儲多d宜,家食多幾歺包,遲D買多幾隻匣啦!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 26-3-2011 10:33 發表

C兄!我都希望,但咁耐vxc嘢有幾多平嘢?
儲多d宜,家食多幾歺包,遲D買多幾隻匣啦!
師兄,我又唔覺VXC的鎗貴bor?
如果跟個blog寫1萬台幣,即係唔過HK$3K
VXC現在的標準M4A1 GBB都係二千幾, MK18mod1 至係三千幾

本來都有期望
不過睇片好似...冇彈好似唔識停o既

48 1234
發新話題