發新話題

VFC MP5 GBB氣動槍 即將上市, 又要食麵包度日了.

引用:
原帖由 scott521611 於 26-3-2011 09:58 發表
個blowback好弱雞下喎,重唔識lock bolt,不如玩番M4……
真鐵 MP5 9mm版 有無空倉掛機架?

睇多d佢地發既文章啦, 佢地會有一個專門比佢bolt lock既零件,拆左出黎咪無lock囉

引用:
原帖由 scott521611 於 26-3-2011 09:58 發表
個blowback好弱雞下喎,重唔識lock bolt,不如玩番M4……
blowback弱系岩既,旦系你要lock bolt做咩-.-
真鐵系冇bolt lock的

嘩! 正野.......

引用:
原帖由 囧樣佬 於 26-3-2011 14:14 發表

blowback弱系岩既,旦系你要lock bolt做咩-.-
真鐵系冇bolt lock的
又係哦..只有無彈不擊發而已

唉!! 真係等得好痛苦 416
見mp5 唔見 416 消息

最慘唔知會唔會又得支槍,無匣.......

引用:
如果你玩fbi,你呢句發言絕對成立
但如果唔係......

帶返頭盔啦

wa~~~~~~ 勁想買呀~~~

引用:
原帖由 RCman 於 26-3-2011 10:36 發表

師兄,我又唔覺VXC的鎗貴bor?
如果跟個blog寫1萬台幣,即係唔過HK$3K
VXC現在的標準M4A1 GBB都係二千幾, MK18mod1 至係三千幾
不過你要諗下,VFC 出M4 GBB 之前已經有好多其他公司出過GBB M4,
而依家MP5 佢地係想飲頭啖湯,
理論上佢冇原因會平

回覆 18# 的帖子

可惜我地唔係玩真鐵呢,唔通清晒匣重達達達咁又無彈出有型

回覆 16# 的帖子

真鐵有冇用6mmbb彈架?

引用:
原帖由 scott521611 於 27-3-2011 20:52 發表
可惜我地唔係玩真鐵呢,唔通清晒匣重達達達咁又無彈出有型
呢枝係MP5
無彈cut氣就夠
無端端又要bolt lock多舊魚

的確係有某版本既MP5有bolt lock
http://www.youtube.com/watch?v=c5-H0wqRFNk
不過我個人更鐘意冇bolt lock

最新情報顯示......睇定d穩陣.......

發新話題