18 12
發新話題

G & P systema 金身一問

G & P systema 金身一問

請問有無帥兄用過G & P systema 金身呢?小弟想知到好唔好用,幾錢同邊度有得賣,因為係槍街都塭唔到!希望有師兄能夠解答小弟既問題!thank you very much~~

引用:
原帖由 casio9588 於 25-3-2011 17:48 發表
請問有無帥兄用過G & P systema 金身呢?小弟想知到好唔好用,幾錢同邊度有得賣,因為係槍街都塭唔到!希望有師兄能夠解答小弟既問題!thank you very much~~
豬標都係亞鉛身,唔靚又重,槍街都買少見少,明記同銃記都仲有架喎,你有睇漏眼呢?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

100% not recommand.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

我有一套 Stoner,可以很平讓給你。

有意請PM。

引用:
原帖由 CPK 於 25-3-2011 18:00 發表
我有一套 Stoner,可以很平讓給你。

有意請PM。
你居然都買左?

真係唔該曬坩多位帥兄既意見,相信我都係用返原裝會好D thank you very much

仲想請教下咁多位師兄,想問下ptw,用裡電係咪會好易壞呢?因為我好想轉尾柄,而且之前用flyfox 7.4打黑筒燒motor!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-3-2011 18:47 發表

你居然都買左?
出槍時叫名搶裝埋。

引用:
原帖由 casio9588 於 25-3-2011 20:21 發表
仲想請教下咁多位師兄,想問下ptw,用裡電係咪會好易壞呢?因為我好想轉尾柄,而且之前用flyfox 7.4打黑筒燒motor!
only BAD luck......not Lipo fault
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 CPK 於 25-3-2011 21:28 發表

出槍時叫名搶裝埋。
唉!真係一個錯誤既開始

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-3-2011 01:04 發表

唉!真係一個錯誤既開始
宜家用 prime 咪得囉。

而且 GP 都唔係咁差啫,除左重d同自家數外,都比原裝實淨喎。

引用:
原帖由 CPK 於 26-3-2011 01:50 發表

宜家用 prime 咪得囉。

而且 GP 都唔係咁差啫,除左重d同自家數外,都比原裝實淨喎。
咁已經罪大惡極

prime 身... 搵到有現貨我都會入呀
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 29-3-2011 14:29 發表
prime 身... 搵到有現貨我都會入呀
紅狼仲有喎

我識既人做過都話....

18 12
發新話題