25 12
發新話題

有冇平平地既夜視鏡介紹??

引用:
原帖由 queen 於 7-6-2007 23:24 發表
呢個啦, 唔算貴....7K度....英軍軍規鏡

如果搵到嘅話
好嘢黎喎

引用:
原帖由 ppl 於 8-6-2007 00:28 發表

咁介紹隻平平地用得過啦,唔好講錢先,打夜game想試下玩下,唔知要投資幾多
gen1 較果其實好差,仲一定要加補光燈 全新$3000-5000左右

引用:
原帖由 ppl 於 6/7/07 18:49 發表
請問師兄們,有冇平平地既夜視鏡介紹??謝謝
cheap one just don't work as the good one...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 8-6-2007 03:17 發表

cheap one just don't work as the good one...
咁師兄介紹一隻比我丫,最好有現貨,唔好萬幾兩萬o個D,最好可加落鏡橋度用,thx

買部攝錄機都有夜視用.....

嗯~~坦白講..我覺得10k樓下的夜視鏡,都係浪費金錢. 分分鐘你俾廿分鐘自己對眼適應下個黑暗環境,個效果仲好! 到用得到10k買到夜視鏡,話好好又唔係...咁我倒不如買幾支強光電筒,紮晒o係槍口照晒d人出來好過...

cheap cheap地過得去既買 pvs 14囉

唔係寸你, 真心講句, 要買用得嘅NV scope.........唔過萬..................真係留翻個錢啦..........

引用:
原帖由 queen 於 9-6-2007 00:40 發表
唔係寸你, 真心講句, 要買用得嘅NV scope.........唔過萬..................真係留翻個錢啦..........
U ARE SO GENE!
THIS IS MY HEART TALKING

引用:
原帖由 queen 於 9-6-2007 00:40 發表
明白,咁留返個錢睇定D買支好D,thx

25 12
發新話題