發新話題

KAC SR-16 E3

KAC SR-16 E3

喔, 唔錯唔錯 請問槍身系咩牌? Thx.

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 29-3-2011 03:18 發表
喔, 唔錯唔錯 請問槍身系咩牌? Thx.
只有prime..............

答對了!正正是Prime身,好似只有Prime出過SR-16 E3 GBB upper & lower...

Two AR-15 type I've ever own, one AEG + one GBB

請問一下條骨有咩牌子選擇?

我都想要呢set槍身,
唔知幾幾許$$ 呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 6# 的帖子

左邊枝AEG MK18 DD骨由Madbull,KingArms等等...
到DanielDefense正廠都有。右邊枝GBB URX骨好似話得G&P同KingArms有出過... 當然還有KAC正廠可以選擇。

回覆 7# 的帖子

Prime身上網或到槍街可以買到...
有全新或二手價錢不一,豐儉由人...

PRime 身上咩URX? thx!!

嘩!師兄你支KAC SR-16 E3 好靚仔,依我愚見所有配件都係真品? 但點解唔考慮用Trijicon 較長之瞄準鏡, 相信會更加配合及型仔!

引用:
原帖由 hung 於 29-3-2011 18:09 發表
嘩!師兄你支KAC SR-16 E3 好靚仔,依我愚見所有配件都係真品? 但點解唔考慮用Trijicon 較長之瞄準鏡, 相信會更加配合及型仔!
整支Nightforce就真係型喇

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 29-3-2011 17:47 發表
PRime 身上咩URX? thx!!
咦~好似係rifle-length播,
超正,不過個GAS BLOCK係唔係放棄左?!
有待樓主解答

回覆 10# 的帖子

我的應該是KAC正廠rifle-length URX...
小弟不才,只能講個”信”字...

回覆 11# 的帖子

我這SR-16大部份配件的確都是正廠件...
我不用Trijicon等較長之瞄準鏡只因這槍是常用的,而我對倍數鏡容易產生motion sickness... 因不實用所以不考慮...
p.s. 我是一位Aimpoint死硬派!

發新話題