發新話題

KAC SR-16 E3

謝謝F22兄... 唔...我淋要再睇睇呀啦...
不過條骨牙同條骨好似係一體的...

引用:
原帖由 jpg 於 31-3-2011 09:26 發表

真野,隻牙係埋條骨到,所以睇好唔好彩, 轉唔轉啱位..
即係真野係條骨直上槍身?然後上槍管再上迫母?

睇落就係啦...

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 09:37 發表
睇落就係啦...
如果係咁就冇計..........
反正KAC官網啲相有啲都係咁.........但有啲又好貼嗰吓衰.....

所以只好咁淋吧... "世上無絕對,只有真情趣"

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 09:37 發表
睇落就係啦...
如果你有個件tool 可以試擰鬆隻barrel nut, 然後自己擰多條rail一圈, 大家同樣p 牌, 最後俾多d力, 應該可以擰到盡...

我個條係咁.

回覆 44# 的帖子

謝謝jpg兄...
咁... 好唔好大力d擰入去呢?
可能會爆wor...
到最後個身都係玩具... D料... hmmm...

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 10:32 發表
謝謝jpg兄...
咁... 好唔好大力d擰入去呢?
可能會爆wor...
到最後個身都係玩具... D料... hmmm...
其實應該爭好少位就可以擰平條rail, 如果爭好多就冇計啦..

可能要去買GP個set tool...

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 12:20 發表
你要睇下你個barrel nut 係掂, 如果係新版, 你一定要用返kac barrel nut, 冇廠出過..
不如試下搵幫你砌槍既問下啦..

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 12:20 發表
如果師兄要GP果set tool小弟可借你用,
不過師兄先問下名槍師父先啦

回覆 56# 的帖子

Let check check sin...
But thank you for your offer, that's very kind of you!!

引用:
原帖由 diplomatique 於 30-3-2011 08:26 發表
對不起... 其實小弟真的不是什麼專業人士... 所以沒有正廠件工具。
安裝方面全交由名槍”X高”專業代勞... 但希望一天也許能找到那份正廠工具啦。請問何以見得這是新版的rifle-length URX?小弟不才,請指教!謝謝! ...
舊版係冇摺前西同前槍帶扣
三六轟一轟,敵人企唔穩!

Oh... I see I see...
that's good to know...
Thank you!

引用:
原帖由 jpg 於 31-3-2011 10:27 發表

如果你有個件tool 可以試擰鬆隻barrel nut, 然後自己擰多條rail一圈, 大家同樣p 牌, 最後俾多d力, 應該可以擰到盡...

我個條係咁.
我果兩枝都係唔貼
三六轟一轟,敵人企唔穩!

發新話題