發新話題

KAC SR-16 E3

引用:
原帖由 diplomatique 於 1-4-2011 00:23 發表
都唔知會唔會係假... 哈哈哈
應該係真既, 你睇埋隻BARREL NUT, 如果用新款, 就一定係堅野.

個BARREL NUT 係咁樣..

咁我又真係無留意過隻牙...
等我開個lower rail cover再睇睇先...
唔知仲睇唔睇到呢...

引用:
原帖由 jpg 於 1-4-2011 03:30 發表

數字呢家野KAC 鍾意點都得...
URXIII P/N-3字頭...
已經出左?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 diplomatique 於 1-4-2011 09:26 發表
咁我又真係無留意過隻牙...
等我開個lower rail cover再睇睇先...
唔知仲睇唔睇到呢...
會睇到架

師兄可請教下名X槍匠( X高 )就可知道條URX是真還是假,因是他安裝的, 另外照小弟知道URX rifle length 好似得G&X出過, 但又好似只有沙/金色哪套kit, 師兄又可以去名X借條G&X的來比較一下看看有無分別就清楚了!

引用:
原帖由 ada1444 於 2-4-2011 00:35 發表
師兄可請教下名X槍匠( X高 )就可知道條URX是真還是假,因是他安裝的, 另外照小弟知道URX rifle length 好似得G&X出過, 但又好似只有沙/金色哪套kit, 師兄又可以去名X借條G&X的來比較一下看看有無分別就清楚了!
GP應該只有MID LENGTH,仲要係舊舊版

IC, thanks spec.ops 師兄指教!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-4-2011 23:40 發表

已經出左?
未....不過應該就.
有師兄介紹我睇個網, 而家睇到中哂毒..

URXIII P/N-3字頭...
睇AR15個網有鬼佬話好似有但只會成槍跟機...
仲好很少... 唔會分開賣住... 都唔知真定假...

oh no!!!! old nut...

some good reads here...

http://www.silencertalk.com/foru ... =35588&start=25

KAC parts in Japan... If only you have friends there...

http://www.tigerland.co.jp/products/detail.php?product_id=1940

引用:
原帖由 jpg 於 2-4-2011 03:50 發表

未....不過應該就.
有師兄介紹我睇個網, 而家睇到中哂毒..
有冇得share下d毒先?

引用:
原帖由 diplomatique 於 2-4-2011 04:34 發表
正喎,gp tools攪掂

發新話題