42 123
發新話題

Dytac VIS upper

Dytac VIS upper

其實一路都好鍾意vltor vis
想問下有冇師兄有試過dytac 既ptw/we vis upper.
以前買過俾aeg, 對佢地既印象好差, d 油"luc" 到9彩
想問下師兄們呢隻俾we/ptw 既vis 得唔得.
有冇d 咩野要大改先上到??
thank you.

其實我都心郁過, 但係quality : price實在令人卻步..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

DYTAC野公差好大.....
我會話似人手揸機多過數控......
佢d外管條條內籠唔同數

引用:
原帖由 jpg 於 29-3-2011 12:14 發表
其實一路都好鍾意vltor vis
想問下有冇師兄有試過dytac 既ptw/we vis upper.
以前買過俾aeg, 對佢地既印象好差, d 油"luc" 到9彩
想問下師兄們呢隻俾we/ptw 既vis 得唔得.
有冇d 咩野要大改先上到??
thank you ...
haha師兄是應該用條真的,等超市減低價加有貨

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2011 13:24 發表

haha師兄是應該用條真的,等超市減低價加有貨
搵人搞先係最麻煩, 如果自己有機, 會自己搞,
以前我呢邊有班 ptw 發燒友. 佢地自己搞過vis 同mrp.
最衰同佢地唔熟, 同埋佢地已經放棄ptw 行列. 玩返aeg.
上次搵forum 個個搞, 搞得麻麻, 時候又要等好耐.
已家dytac 係條真既一半, 諗緊博下....

引用:
原帖由 ayaka 於 29-3-2011 12:32 發表
DYTAC野公差好大.....
我會話似人手揸機多過數控......
佢d外管條條內籠唔同數
呢樣我都知, 最驚d數係錯到改唔到..咁就大鑊..

引用:
原帖由 Elf 於 29-3-2011 12:29 發表
其實我都心郁過, 但係quality : price實在令人卻步..
price 唔係太過份, 話哂係條真既一半price,
係佢地d qc 真係差到冇人有.
呢樣最頭痕..

睇過少少review, d人話一條可以直上, 一條個bolt 位可以高左成1mm, 都咪話唔驚...

我AEG VERSION個DELTA RING上下分體

引用:
原帖由 McDull 於 29-3-2011 14:58 發表
我AEG VERSION個DELTA RING上下分體
唔係咁大鑊嗎, 我之前都有條aeg, 頂唔順d 油, 超平賣左去, 廢時睇到眼怨...

引用:
原帖由 jpg 於 29-3-2011 14:53 發表

搵人搞先係最麻煩, 如果自己有機, 會自己搞,
以前我呢邊有班 ptw 發燒友. 佢地自己搞過vis 同mrp.
最衰同佢地唔熟, 同埋佢地已經放棄ptw 行列. 玩返aeg.
上次搵forum 個個搞, 搞得麻麻, 時候又要等好耐.
已 ...
dytacD身好似口碑一般

引用:
原帖由 jpg 於 29-3-2011 15:01 發表

唔係咁大鑊嗎, 我之前都有條aeg, 頂唔順d 油, 超平賣左去, 廢時睇到眼怨...
甘你都有經驗就吾好搏啦,
疊埋心水果邊搵人搞把啦,
等你靚相

引用:
原帖由 jpg 於 29-3-2011 15:01 發表

甩油可以用GUN BLUE,我反而唔係好MIND。

我個DELTA RING用佢個個WRENTCH一擰,上下斷開2截。

我而家等緊佢寄過個新既過黎。

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2011 17:13 發表

甘你都有經驗就吾好搏啦,
疊埋心水果邊搵人搞把啦,
等你靚相
我都想見下

引用:
原帖由 McDull 於 29-3-2011 17:21 發表

我都想見下
http://www.vltor.com/vis.htm
隨便睇隨便揀

42 123
發新話題