發新話題

Dytac VIS upper

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2011 17:43 發表

http://www.vltor.com/vis.htm
隨便睇隨便揀
返鬼到黎咩

引用:
原帖由 McDull 於 29-3-2011 17:45 發表

返鬼到黎咩
bro jpg就算真係裝左你都吾會見到

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2011 17:47 發表
bro jpg就算真係裝左你都吾會見到
睇相都唔得

引用:
原帖由 McDull 於 29-3-2011 17:50 發表

睇相都唔得
比你睇羅

引用:
原帖由 McDull 於 29-3-2011 17:20 發表

甩油可以用GUN BLUE,我反而唔係好MIND。

我個DELTA RING用佢個個WRENTCH一擰,上下斷開2截。

我而家等緊佢寄過個新既過黎。
我買個時係第一水, d rail 仲要有dents, 所以好失望.
甩油既情況係所圍甩, blue 完一度另一度甩..
不過之後d人反映左, 好似第二水既已經好左好多..
個時第一水買完喊三聲...

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2011 17:13 發表

甘你都有經驗就吾好搏啦,
疊埋心水果邊搵人搞把啦,
等你靚相
如果可以改好哂 perfect 既, 6舊幾真係值俾..
等我試下搵人睇下搞唔搞到,
或者等下蓮姐大師, 對dytac 呢條既comment, 睇下有冇得搞..

請看: PTW M733 08VER
我冇去睇晒全部文章, 不過槍的OWNER應該有自己改野的能力,睇佢用MAGPUL GRIP可估倒一二
有興趣自己去刨晒佢,網址在此: http://miairsoft.proboards.com/i ... nt&thread=29734

引用:
原帖由 terrylui 於 29-3-2011 21:30 發表
請看: PTW M733 08VER
我冇去睇晒全部文章, 不過槍的OWNER應該有自己改野的能力,睇佢用MAGPUL GRIP可估倒一二
有興趣自己去刨晒佢,網址在此: http://miairsoft.proboards.com/i ... ery&action=prin ...
個OWNER 係搵人整, 而且要整一定要有機整.

我見外國人改真upper都幾多位要擴大
無機器一定唔準位x!!

引用:
原帖由 ayaka 於 30-3-2011 03:24 發表
我見外國人改真upper都幾多位要擴大
無機器一定唔準位x!!
係, 有幾個位要搞.
有機搞我諗唔會太難搞..
有部鑼機, 鑽床, 就有得搞..

引用:
原帖由 jpg 於 29-3-2011 18:30 發表

我買個時係第一水, d rail 仲要有dents, 所以好失望.
甩油既情況係所圍甩, blue 完一度另一度甩..
不過之後d人反映左, 好似第二水既已經好左好多..
個時第一水買完喊三聲...
我係好近期先買,希望無咁大問題啦,不過我都預左要成碌拎去BLUE過。

BTW,我發覺都幾多人鍾意VIS

如果另外仲有選擇,我都會認真咁考慮。

引用:
原帖由 McDull 於 30-3-2011 09:58 發表

我係好近期先買,希望無咁大問題啦,不過我都預左要成碌拎去BLUE過。

BTW,我發覺都幾多人鍾意VIS

如果另外仲有選擇,我都會認真咁考慮。
我之前都有諗過, 重做硬陽, 不過諗下咁哂錢, 而且轉玩ptw, 所以放左去算, 如果你搞到d色, 其實呢套vis 唔錯,

我買過呢支"大踢牌"MRP上身! 啲物料及手工連外皮電色唔達標! 擲出街了.

要買就買PRIMX既LMT-MRP上身! 靚好多.

係米国有CNC-SHOP有牌鑼真鐵及高級airsoft槍配件(包無牌AAAA級貨)! 但太貴! 我問過造一條7075-T6 CNC MRP PTW上身為港紙5000元, 重未計造條鋼外皮管! 造隻真外皮數假Adan Arms gas piston set要1500元套! 造套POF-USA P-416比PTW要18,000元套! 就算係最靚既料! 太貴冇性趣.

引用:
原帖由 rho837 於 30-3-2011 12:48 發表
我買過呢支"大踢牌"MRP上身! 啲物料及手工連外皮電色唔達標! 擲出街了.

要買就買PRIMX既LMT-MRP上身! 靚好多.

係米国有CNC-SHOP有牌鑼真鐵及高級airsoft槍配件(包無牌AAAA級貨)! 但太貴! 我問過造 ...
麥"大踢牌"有出mrp咩??

Monolithic Rail Platform (MRP) is a term for all one piece upper!

發新話題