發新話題

點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-3-2011 21:50 發表
點樣可以低調咁知道女仔有冇男朋友呢?
由於追女經驗缺乏, 所以想向各師兄求教
你咪低調咁去問個女仔冇男朋友鑼! 溝女界女掂唔掂就只係講你很唔很洗錢! 有錢洗既條女一定會entertained下你! 如果你唔洗錢但又想上下其手的話!.......就最好.....上樓個隻羅!

#26 - Hee Hee !  我講既係中港現實之"真理" !  你地越大, 見得越多就會明! 初時講心 !  拖時講金 !  條女有冇男友真係唔咪問題 !  條女大唔大洗及有冇碌爆咭就一定越早知越好! 如果係呢類女! 即走 !  我之前拖個空姐! 樣正身形正! 周身名牌 ! 但係點解佢同佢條仔分手 !  佢條舊吉打政府工個樣都企理??? !  嘩! 同佢拖左三個月發覺有財務工司call佢 !  當時呢個空姐重話想般來同我一齊住 !  根住佢個friend同居空姐睇唔順眼call我報吋財務公司上門揾佢! 大鑊野係個空姐條舊男友同左佢個friend(報吋空姐一齊)! 佢舊男友同我講佢碌爆咭起碼60萬! 之前幫佢填左15萬當分手費 !  當然即時唔比住般過來! 比5萬當係一齊開心幾個月算啦! 追女仔唔咪好過引家炸! 到你有錢時你估啲女唔游來塭你咩!

嫖妓同追女仔的分別? 嫖妓有野性病風險! 追女仔個啲感觸就好似毒引! 初時次次點到即止但當比你點到啦又只係不外如事, 重分分鍾走唔甩, 溝到手啦次次同佢出街時見到啲走光露底langmo都會狂睇咪又係想溝別一件(呀唔咪! 只係想... )! 老嫖用現金交易同無手尾根! 你想佢係乜都可以! 空姐! missy! 學生! 護士...... 講下姐! 唔好嫖妓溝女努力工作讀書吧! 如果你唔咪靚仔唔係smart仔! 就算比你屋企多多錢給你去溝女都冇用! 追個好老婆set個家係要用自已既實力!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-3-2011 14:11 發表
雖則過程不同,但目標一致
呢啲咪見地羅 !  

#39 - 我初初出道過時人工唔高識左個"講隆"空姐! 佢地很同任何男仕出街(dating), 佢襯口對住我講[男人個樣好醜;肥瘦唔咪問題]! 最重要係"愛"佢同對佢好!!!! 佢話佢個男友冇出色打政府(EMSD)工 ! 所以想揾個好啲 ! 住港島區有私人摟有車最基本啦, banker; lawyer 算ok啦! 出左兩次街就永遠冇再接我電話.....    不過佢教悉我一樣野! 只要你有私人樓有車有錢就有囡啦! 好彩自從DL妹大開放之後佢地真係比到港大男人的肉體既支持! 比我地唔洗再灑錢灑時間拍拖又比到我地專心工作.....供樓買車.

係真既! 到你有錢時喉! 別一個空姐話夜晚上來我住既地方飲咖啡的時候! 以前溝唔到空姐個啲受傷害既感覺即時冇灑! (都等左好Q耐)! 雖然冇左第一次識空姐那般好feel, 亦不算好得過早國既女孩子! 又唔見左幾萬!  唉! 都算上到車呀!

所以各位朋友! 努力工作揾錢!

GTORAY兄! Sorry Soory 會改用其他名詞 !  

L兄, 呢個世界係有唔講錢既真男女愛情! 可惜地冇發生係我身上住..  

DEL.

25~30歲! 唔咪講追女仔 ! 都唔咪講溝界 !  係講結婚生仔 ! 嗱你最好想清楚 !  到呢啲年幾啲女應該唔會今大支野 !  你最好行去面對面問佢" 如果你沒有男朋友的話, 我可否約你出來食餐飯? 如果你有男友朋就算啦 ! " 如果想清楚條女冇眼圓就唔好灑時間. 溝女係灑錢灑時間既活動, 結婚後養家生仔, 一般打工仔入息會冇槍玩, 冇車玩, 冇單車玩, 冇相機玩! 要玩就10年後啦! 錢都係其次 ! 婚後有時間冇自由先致慘 ! 仔女一定越早生越好! 唔好間點解 !

如果再可以超自然時光倒流比我回到大學4年班時! 我一定會即時娶學校個豬扒女同學? 因為佢係禾草掩珍朱既有錢女! 佢老豆係澳門啲"大老闆" ! 有地有錢有勢力 !    有條廢橴娶左呢個女仔 ! 佢一事無成但佢外父比左2仟萬佢去造股票投資又送左層4仟萬半山豪它比佢地住重加架E350!

唉! 如果你地係靚仔! 不如去望下啲雙金既豬扒中女或國外富二代扒王! 如果有記住call買我 .......  

#66  I reckon there are good ones for sure! But never meet one.

發新話題