發新話題

洗濕個頭.....(已完成)

咁請問有冇人知隻Hogue果款 15### Grip d料易唔易改呢....thx

引用:
原帖由 NCP013 於 31-3-2011 01:50 發表
咁請問有冇人知隻Hogue果款 15### Grip d料易唔易改呢....thx
唔易.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 ayaka 於 30-3-2011 23:11 發表
少少mod過程 & 完成圖
供各位想整的朋友參考
GREAT JOB, AYAKA 兄你D位整得好靚. 我個隻肉酸到死...

引用:
原帖由 diplomatique 於 30-3-2011 20:15 發表
I got this 2nd hand... comes like that...
cables runs inside... works great so far...
I could never mod it myself...

THANKS FOR SHARING,
都諗唔到放塊鐵係中間, 有時間我都加返塊先...
搞到我而家手痕想搞另一隻..

回覆 19# 的帖子

言重... 我邊到識自己改吖...
我二手收回來就已經係咁家啦...
不過講真... 上手位大哥又真係好有心機...
D位超fit,好balance,同打磨得十分之smooth...
一個字”靚”!

我枝電槍已超級好用很安慰,現只望枝GBB能早日自立快高長大啦...

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 09:00 發表
言重... 我邊到識自己改吖...
我二手收回來就已經係咁家啦...
不過講真... 上手位大哥又真係好有心機...
D位超fit,好balance,同打磨得十分之smooth...
一個字”靚”!

我枝電槍已超級好用很安慰,現 ...
GBB 想成長, 跟f22 師兄既改hopup 方法就一定走雞..
不過gbb 消耗好大...要好好補養...

引用:
原帖由 jpg 於 31-3-2011 02:52 發表

GREAT JOB, AYAKA 兄你D位整得好靚. 我個隻肉酸到死...
都係靠咁多位師兄做先驅, POST埋教學/貼士上網
無咩工具...前後都搞左成6個鐘先整起咋...

你忍唔住LA XDDDD
整得好好XDD!!!

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2011 12:38 發表

都係靠咁多位師兄做先驅, POST埋教學/貼士上網
無咩工具...前後都搞左成6個鐘先整起咋...
真係好哂時間, 不過成功左, 覺得咩野都係值得...congrats..

引用:
原帖由 BOY~ 於 31-3-2011 15:22 發表
你忍唔住LA XDDDD
整得好好XDD!!!
MOE太粗, 唯有用E個啦

XDD好在暫時待都仲係諗住玩黑色姐

講真... 除左Ergo之外,最好手感就係隻MIAD... tactical款來計...

引用:
原帖由 BOY~ 於 31-3-2011 18:20 發表
XDD好在暫時待都仲係諗住玩黑色姐
要沙咪MOD隻沙既MOE囉

改得好靚,幾時教我改番個咁呢
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 29# 的帖子

唔好話"教"
我都係膽粗粗試下整姐

發新話題