發新話題

洗濕個頭.....(已完成)

引用:
原帖由 ayaka 於 30-3-2011 02:27 發表
挑戰....
重諗緊D線走GRIP內定GRIP外

.
依....終於頂唔順整隻MIAD 啦.
緊係走外啦, D 位好走D.

引用:
原帖由 ayaka 於 30-3-2011 03:21 發表
改起黎發覺真miad grip的膠都幾淋下....一剪/鋸/挫就得
怕怕地d薄位會斷 反而pts moe難cut好多
應該係話MOE D 料SOMEHOW 唔同D,
我都試過MOE 改, D 料係難CUT D..

走外隻GRIP 會實淨D...

MAID 前GRIP 位我會建議用埋有TRIGGER GUARD 個隻, 會仲穩陣..

引用:
原帖由 ayaka 於 30-3-2011 23:11 發表
少少mod過程 & 完成圖
供各位想整的朋友參考
GREAT JOB, AYAKA 兄你D位整得好靚. 我個隻肉酸到死...

引用:
原帖由 diplomatique 於 30-3-2011 20:15 發表
I got this 2nd hand... comes like that...
cables runs inside... works great so far...
I could never mod it myself...

THANKS FOR SHARING,
都諗唔到放塊鐵係中間, 有時間我都加返塊先...
搞到我而家手痕想搞另一隻..

引用:
原帖由 diplomatique 於 31-3-2011 09:00 發表
言重... 我邊到識自己改吖...
我二手收回來就已經係咁家啦...
不過講真... 上手位大哥又真係好有心機...
D位超fit,好balance,同打磨得十分之smooth...
一個字”靚”!

我枝電槍已超級好用很安慰,現 ...
GBB 想成長, 跟f22 師兄既改hopup 方法就一定走雞..
不過gbb 消耗好大...要好好補養...

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2011 12:38 發表

都係靠咁多位師兄做先驅, POST埋教學/貼士上網
無咩工具...前後都搞左成6個鐘先整起咋...
真係好哂時間, 不過成功左, 覺得咩野都係值得...congrats..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 31-3-2011 23:47 發表

我有3隻ERGO都未整,D膠好X硬
ERGO D 膠真係好好X 硬, 搞到冇心機搞....

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2011 23:36 發表
其實小弟都改得唔好!
個GRIP內部CUT多左....應該好似圖中咁CUT剩少少
宜家我個GRIP有輕微離罩
冇人覺既, 第一次搞係咁架啦...
搞第二隻既會好好多, 不過如果唔係有第二技都唔會搞...

引用:
原帖由 sailun412 於 1-4-2011 00:13 發表

順便教埋我...
大師, 07MAX用480摩係咪一定要用粒BALL 仔係個底蓋到...
唔用會唔會死??

發新話題