19 12
發新話題

又有新motor玩

又有新motor玩

好好力,拉m150都仲好高rof
http://www.youtube.com/watch?v=ZlaPzXUZRvQ
三六轟一轟,敵人企唔穩!

聽落去唔錯, 射頻OK高..唔知係邊到出??
ACM 大陸做唔知邊間廠出呢..

引用:
原帖由 jpg 於 5-4-2011 18:53 發表
聽落去唔錯, 射頻OK高..唔知係邊到出??
ACM 大陸做唔知邊間廠出呢..
ACM? 都係名黎既啫,咪又係山寨MOTOR一隻
總之輸出OK同490A有得揮就得啦,我都有用緊,真係唔錯架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2011 19:01 發表

ACM? 都係名黎既啫,咪又係山寨MOTOR一隻
總之輸出OK同490A有得揮就得啦,我都有用緊,真係唔錯架
咁快用緊啦...咁又係490A 摩打又難搵, 又貴, 而家又有代用, 真係PERFECT. 我諗我都要入定幾隻旁身..如果唔係一陣又冇貨..

引用:
原帖由 jpg 於 5-4-2011 19:17 發表

咁快用緊啦...咁又係490A 摩打又難搵, 又貴, 而家又有代用, 真係PERFECT. 我諗我都要入定幾隻旁身..如果唔係一陣又冇貨..
呵呵,仲有既

唉.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

最近led又見紅,都係時候換個motor,咁多位大師有無咩好介紹?煩惱中.........thx

SPEC兄可以PM我在那可以買到嗎?入返隻做後備都好THX^^

引用:
原帖由 hkkiller7 於 5-4-2011 23:07 發表
SPEC兄可以PM我在那可以買到嗎?入返隻做後備都好THX^^
我都係響老外壇COPY過黎咋,可惜老外壇果邊DEL左個TOPIC

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2011 23:16 發表

我都係響老外壇COPY過黎咋,可惜老外壇果邊DEL左個TOPIC
哥頓,邊個論壇呀? 呢段片係沙頭角拍架喎.....

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

spec兄可以分享下係邊度有得入嗎 ?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 sailun412 於 5-4-2011 23:45 發表

哥頓,邊個論壇呀? 呢段片係沙頭角拍架喎.....
我真係響老外壇copy過黎,個topic下晝俾果邊管理員del埋

引用:
原帖由 Elf 於 5-4-2011 23:48 發表
spec兄可以分享下係邊度有得入嗎 ?
呢d野要問d入開野賣既人先知喇

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2011 23:59 發表

我真係響老外壇copy過黎,個topic下晝俾果邊管理員del埋
老外鍾意玩排華, 大陸仔野一律踩底..英國佬野就好好好...

引用:
原帖由 jpg 於 6-4-2011 04:23 發表

老外鍾意玩排華, 大陸仔野一律踩底..英國佬野就好好好...
你明就好啦!

19 12
發新話題