18 12
發新話題

睇咗心郁郁!

睇咗心郁郁!

唔睇由至可,睇咗心郁郁.  Insight IWNS-T AN/PAS-27 Thermal,真係極品  最衰冇錢 有錢真係想入支玩吓

附件

Insight Thermal 1 - Copy.jpg (71.05 KB)

6-4-2011 12:55

Insight Thermal 1 - Copy.jpg

Insight Thermal 2 - Copy.jpg (71.42 KB)

Insight Thermal 2 - Copy.jpg

Insight Thermal 3 - Copy.jpg (30.51 KB)

Insight Thermal 3 - Copy.jpg

MR MAN你點會無錢呀 ...無決心姐...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 2# 的帖子

有决心都冇用....比我家領導知道....一定  但支嘢真係好靚,加埋FDE 真係

帶領導人去廣東道/IFC一轉, 包你所有批文都aprrove
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

哇哇哇,毒中之毒x!!

真的是毒到飛起...............
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

昅人打野戰一流!  $$$$$$$

引用:
原帖由 MANKF 於 6-4-2011 12:55 發表
唔睇由至可,睇咗心郁郁.  Insight IWNS-T AN/PAS-27 Thermal,真係極品  最衰冇錢 有錢真係想入支玩吓
I have $$$ la, you get it for me, ok?

樓主!睇怕你有$都買唔到喎,不過....幻想吓中六合彩既感覺係幾開心嘅

引用:
原帖由 MANKF 於 6-4-2011 12:55 發表
我建議師兄你入兩支, 一支自用, 一支放左佢, 賺左咪買多樣小玩兒俾太座囉~

又或者俾同太座一齊出去交收, 收返來果舊錢直接俾太座, 咁就一天都光晒
鵰。豹。狸。獅。狒

買只Hermes 俾大人,再買呢只。一定ok

回覆 1# 的帖子

回各C-Hing,據有關資料顯示。貨主有3支,服役過亞富汗...一般都係SF用,唔發比兵仔用。原價US$22,500.00,現售US$18,500.00。要我家領導accept 單一件玩具〈記住係佢眼中係玩具〉要十幾萵港紙,冇番啲咩嘢 Grade D呀!V V S1呀!作保償都休想啦!如果兩筆加埋一齊 ,我又有另一種〝玩具〞買囉! 所以單身啲C-Hing有得玩好玩啦!所以都係聽one2free C-Hing話幻想一吓好啦!
不過支嘢真係好靚呀

附件

Insight Thermal 4 - Copy.jpg (43.59 KB)

8-4-2011 19:49

Insight Thermal 4 - Copy.jpg

Insight Thermal 5 - Copy.jpg (39.67 KB)

Insight Thermal 5 - Copy.jpg

Insight Thermal 6 - Copy.jpg (58.06 KB)

Insight Thermal 6 - Copy.jpg

Insight Thermal 7 - Copy.jpg (63.15 KB)

Insight Thermal 7 - Copy.jpg

講真,價格合理

回覆 13# 的帖子

講真! 呢個先係重點!一支細到可以handhold嘅thermal,呢個價錢真係好合理!所以先會心郁郁  真係好少比嘢毒到,呢支都算數一數二

樓主,千金難買心頭好!諗吓計說服領導人,坩咪一家便宜倆家著曪!祝你好運!!

18 12
發新話題