69 12345
發新話題

我的07年新歡與06年舊愛

我的07年新歡與06年舊愛

我的07年新歡's Spec:

TM G36C Base and Modify.

Real G36C Folding Stock with adjustable cheek-piece
B&T G36C Handguard
Real KAC Front Flip Up Sight
Real KAC Rear Flip Up Sight with Medium Rail
Surefire M900A

Madbull Gemtech Halo Can

G50.  (SORRY我不自覺的想起了GHOST SQUAD)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

正呀師兄, 加埋支aimpoint一流

引用:
原帖由 WAIKO01 於 9-6-2007 03:01 發表
(SORRY我不自覺的想起了GHOST SQUAD)
me 2 !

支野真係好靚仔唷

對西好正

請問點買真品stock?

愚見:個滅聲器有d唔係好襯 .......;b84
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-6-2007 03:19 發表
正呀師兄, 加埋支aimpoint一流
like this, right?

噴火豬....正

引用:
原帖由 saikeung23 於 9-6-2007 16:20 發表
噴火豬....正
THANKS!!

How about this one??

Custom Surefire Dual 100 Lumens LED Weapon Light (9V)

師兄, 你既07新歡既 silencer 係唔係快拆? 咩牌子? thanks.

引用:
原帖由 kei_2000s 於 9-6-2007 17:49 發表
師兄, 你既07新歡既 silencer 係唔係快拆?  
No. not at all.
引用:
原帖由 kei_2000s 於 9-6-2007 17:49 發表咩牌子?  
引用:
原帖由 6呎4 於 9-6-2007 02:46 發表
我的07年新歡's Spec:
Madbull Gemtech Halo Can

回覆 #10 6呎4 的帖子

雙燈.........有D劃蛇添足feel
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 10-6-2007 06:51 發表
雙燈.........有D劃蛇添足feel
我覺得好正喎!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-6-2007 10:15 發表

我覺得好正喎!
車頭燈!?

69 12345
發新話題