發新話題

我的07年新歡與06年舊愛

晒命!!!
先撩者賤,打死無怨。

都話咗我係窮,所以要玩啲平價Laser....|)

引用:
原帖由 6呎4 於 11-6-2007 19:58 發表
都話咗我係窮,所以要玩啲平價Laser....|)
幾時用你枝ERT setting嘅G36同我地打翻場game呀? 等我地好下野吖。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 20:06 發表
幾時用你枝ERT setting嘅G36同我地打翻場game呀? 等我地好下野吖。
有冇興趣打番場夜Game
有就來,冇就算。

我都有兩個電盒.........

引用:
原帖由 6呎4 於 12-6-2007 02:27 發表

有冇興趣打番場夜Game
有就來,冇就算。
點解每次你開口問都係打夜game? 光天白曰唔打得game??

有冇興趣打番場CQB Game?
有就來,冇就算!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 6呎4 於 12-6-2007 02:32 發表
做乜扲啲老鼠貨出黎晒呀?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 12-6-2007 02:43 發表

點解每次你開口問都係打夜game? 光天白曰唔打得game??

有冇興趣打番場CQB Game?
有就來,冇就算!
又係你"嬲"我先,你係唔係怕先?
你唔嚟就唔好耍我,我唔想同你再口舌之爭。

引用:
原帖由 6呎4 於 12-6-2007 02:51 發表

又係你"嬲"我先,你係唔係怕先?
你唔嚟就唔好耍我,我唔想同你再口舌之爭。
我無嬲.... 我怕啫 !

(我怕五分鐘唔洗抄起晒你地。 )

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 6呎4 於 12-6-2007 02:32 發表
勁呀
不過我己經轉左唔用呢款電盒好耐了.....

回覆 #35 6呎4 的帖子

好一對'電盒'
本來無一物, 何處惹塵埃

few more detail pics...

我突然覺得我支aimpoint好花下....

引用:
原帖由 仔仔 於 12-6-2007 12:54 發表
我突然覺得我支aimpoint好花下....
其實我支Aimpoint另一面都幾花........。

引用:
原帖由 felixcat 於 12-6-2007 04:17 發表

勁呀
不過我己經轉左唔用呢款電盒好耐了.....
係勁喎..c兄
連6尺4果d電盒都唔用好耐(我用heroarm嫁)
咁你打夜game就好多好野玩喇....
不如出黎打吓夜game比我d新仔見識吓d夜game高科技電子零件吖,
比你當鴨仔打吓又點話..至緊要有野學ma
c兄.

發新話題