發新話題

我的07年新歡與06年舊愛

引用:
原帖由 hei-c 於 12-6-2007 21:51 發表

係勁喎..c兄
連6尺4果d電盒都唔用好耐(我用heroarm嫁)
咁你打夜game就好多好野玩喇....
不如出黎打吓夜game比我d新仔見識吓d夜game高科技電子零件吖,
比你當鴨仔打吓又點話.. ...
只係換左H牌呢隻
做咩家陣個個係唔係都話出打場夜????我唔係某人我唔會有野sale架喎|)

引用:
原帖由 felixcat 於 12-6-2007 23:37 發表

只係換左H牌呢隻
做咩家陣個個係唔係都話出打場夜????我唔係某人我唔會有野sale架喎|)
唔知你講某人係邊個,都唔知同呢個post有咩關係,唔明你咩意思
但係sale我都冇用
我窮鬼黎既,冇$買
我想見識吓d高科技姐

引用:
原帖由 felixcat 於 12-6-2007 23:37 發表

只係換左H牌呢隻
收PM!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 felixcat 於 12-6-2007 04:17 發表

勁呀
不過我己經轉左唔用呢款電盒好耐了.....
師兄,
哇!你好勁呀!
你己經轉左唔用呢款電盒好耐,
噤你咪用好多超高科技電子零件吖。

師兄,
不如打番場夜Game,等我呢啲新仔見識吓啦!
比你當鴨仔打吓又無防..至緊要可以增廣見聞,唔駛做井底之蛙!
簡直好過睇嗰啲外國軍事網站!

引用:
原帖由 6呎4 於 13-6-2007 11:07 發表

師兄,
哇!你好勁呀!
你己經轉左唔用呢款電盒好耐,
噤你咪用好多超高科技電子零件吖。

師兄,
不如打番場夜Game,等我呢啲新仔見識吓啦!
比你當鴨仔打吓又無防..至緊要 ...
唔好啦掛,我唔想其他人唔會我識你架喎 ...

同埋我冇野要推銷,唔使係唔係都話叫人打夜game........(我見得光架)

所以請你和你的朋友不要再叫小弟出來打場game好嗎!!!

唔知相入面d peq其實係咪小明先生架呢

回覆 #50 felixcat 的帖子

D人真係有錢

引用:
原帖由 felixcat 於 13-6-2007 11:39 發表

唔好啦掛,我唔想其他人唔會我識你?shine ...

同埋我冇野要推銷,唔使係唔係都話叫人打夜game........(我見得光架)

所以請你和你的朋友不要再叫小弟出來打場game好嗎!!!

唔知相入面d  ...
話個秘密比你知啦,唔使pm啦!
過2日過左數,果2個電盒就會係佢手上喇!

some front view pic for the Custom Surefire Dual LED weapon light system

引用:
原帖由 300磅 於 14-6-2007 04:15 發表

話個秘密比你知啦,唔使pm啦!
過2日過左數,果2個電盒就會係佢手上喇!
哦.........真係謝謝呢位新acc朋友你的秘密

引用:
原帖由 felixcat 於 15-6-2007 14:45 發表

哦.........真係謝謝呢位新acc朋友你的秘密
無X得頂。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #54 felixcat 的帖子

公開既秘密?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 15:03 發表
公開既秘密?
要公開既秘密=??

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 15:03 發表
公開既秘密?
公開嘅秘密就唔係秘密。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #58 AJM 的帖子

都唔係既
本來無一物, 何處惹塵埃

係唔係秘密都好
話曬都係自己野吖~~

發新話題