發新話題

KSC MP7 新出咗有內管滅聲

回覆 15# 的帖子

小弟的井井,豬HK,KSZ,VVE共20條長短火全都換了這牌子的HOP皮
但都在台灣買的
當時E何B還未入貨
小弟個人使用後評價是平靚正
但當然每人喜好不同
以上僅供參考

回覆 16# 的帖子

咁有機會買個試試先, thx ~~~
signature oversize

引用:
原帖由 squid52688 於 11-4-2011 10:54 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=eJfVvQx9aE8
有興趣睇睇
我就唔係好信換左條silencers可以勁噤多..

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 squid52688 於 12-4-2011 10:23 PM 發表
夠膽出ICON POST!?

呀先生!我見你整個咁得意表情?我咪又學下你整囉,唔使做到撩人鬧交咁,又唔係D乜光彩野,唔信咪算囉,係咪?

引用:
原帖由 squid52688 於 13-4-2011 08:06 PM 發表
呀先生!我見你整個咁得意表情?我咪又學下你整囉,唔使做到撩人鬧交咁,又唔係D乜光彩野,唔信咪算囉,係咪?
呀師兄!信唔信係我自由,一個icon就係撩交打?唔係咁小朋友呀?

引用:
原帖由 squid52688 於 13-4-2011 20:06 發表
icon post扣分的...

引用:
原帖由 sam524 於 13-4-2011 21:10 發表

icon post扣分的...
做咩我有俾人減  佢無

我都唔信個silencer咁堅揪....

引用:
原帖由 hwwong 於 13-4-2011 09:33 PM 發表

做咩我有俾人減  佢無

我都唔信個silencer咁堅揪....
你要投訴可以去佢個回應到噤右下角報告

引用:
原帖由 rYaN 於 13-4-2011 21:39 發表

你要投訴可以去佢個回應到噤右下角報告
廢事啦  又俾人話撩交打

引用:
原帖由 hwwong 於 13-4-2011 09:50 PM 發表

廢事啦  又俾人話撩交打
噤又係,宜家d人噤惡!

有無師兄換咗喱條長管?效果如何?Thx!!
http://shop.ehobbyasia.com/falco ... -mp7-gbb-363mm.html

發新話題