30 12
發新話題

其實WE M4匣有沒有打算出新版

引用:
原帖由 magicianmax 於 16-4-2011 17:29 發表
戰爭都唔會有永遠的敵人,何況係商場
戰爭係冇永遠既敵人
不過係係雙方領導死左 / 失勢既時候
時間可以沖淡一切 , 又要係幾耐之後?
五年? 十年? 果陣你係咪仲係玩緊WEgbb?

差點不記得自己開了這篇

我都發現好多人話WE 匣漏氣只是M4 匣,G36和M14匣就很少師兄說漏氣

希望WE 快點改良,我需要一次過買五隻匣下場開片^^

回覆 10# 的帖子

我理得佢點整吖? 唔漏氣正常打到咪得囉!!
Ching 你係咪諗多咗D呢!?

引用:
原帖由 Lizard_King_HK 於 17-4-2011 03:17 AM 發表
拎俾人整仲要唔知人地點整,人地有冇整到你都唔知,仲叫其他人去整真係好笑!
一早講左用爭口膠封哂四邊就得又平,$40搞掂!d料夠整廿隻匣
洗咩搵人整呀!
再唔係等新匣囉

不過講明先!自己郁過或比人郁過隻匣!三軍唔會再有保養

引用:
原帖由 rYaN 於 17-4-2011 15:00 發表

拎俾人整仲要唔知人地點整,人地有冇整到你都唔知,仲叫其他人去整真係好笑!
一早講左用爭口膠封哂四邊就得又平,$40搞掂!d料夠整廿隻匣
洗咩搵人整呀!
再唔係等新匣囉
咁正! 我比哂D匣你幫我整喇~!

引用:
原帖由 Lizard_King_HK 於 22-4-2011 01:27 AM 發表

咁正! 我比哂D匣你幫我整喇~!
教你點整咪偷笑囉..仲要我幫你整..."KID還燒"

引用:
原帖由 rYaN 於 22-4-2011 01:54 發表

教你點整咪偷笑囉..仲要我幫你整..."KID還燒"
出/入氣咀無難既話你咪收佢$60一隻幫佢整囉!

引用:
原帖由 DENON 於 22-4-2011 03:28 發表

出/入氣咀無難既話你咪收佢$60一隻幫佢整囉!
好喎!! 比我睇吓你點整都抵喇, 好过比人哋整而唔知佢點整呀!!

引用:
原帖由 Lizard_King_HK 於 22-4-2011 04:04 發表

好喎!! 比我睇吓你點整都抵喇, 好过比人哋整而唔知佢點整呀!!
慢慢睇

講真...我有5隻沙匣,
隻隻都自己整,
軍軍個技C手勢一般
初初未爆開黎玩真係次次完game都出事!

E+係大果條oring打打地柴先入軍軍

爭口膠邊度有得賣?

引用:
原帖由 fai84 於 28-4-2011 05:31 AM 發表
爭口膠邊度有得賣?
一般五金鋪都有,不過一定要買灰色爭口膠.....
最好買返DENON師兄相中果隻牌子

引用:
原帖由 Lizard_King_HK 於 17-4-2011 03:17 發表
師兄你會唔會有點精神分裂
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 09:22 PM 發表

師兄你會唔會有點精神分裂
你噤白小心佢病發!

30 12
發新話題