22 12
發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

井勝cqb Super Version

昨晚收到ryanpiggy師兄的通知井勝cqb返貨了,因為返貨得幾枝害我整晚睡不著,所以今日一早起身就出去入貨!!
再次感謝ryanpiggy師兄!!
同埋想問下用咩槍帶好呢?
thanks!!

附件

16-4-2011 15:50

回覆 2# 的帖子

yes

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 18:15 發表
ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@
哈...你同我講得返幾枝緊係晨早出去買左先啦!!唔係又唔知要等幾耐喇!
我諗住買MBUS GEN 2 REAR SIGHTS.....仲有咩好介紹呢?
同埋我想問下邊款後槍帶扣岩用呢?
thanks!!!

附件

16-4-2011 18:57

咁我到低買左2010 or 2011呢?

下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......

回覆 20# 的帖子

但係我買$5400啵............

回覆 23# 的帖子

CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!

唔該咁多位師兄!!
但我又係ehobby & 紅狼個網見到佢地show出黎個枝 cqb super version 都係w310xxx同埋marking都係好淺!
所以想攪清楚先落去理論!
thanks all.

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2011 18:36 發表
可能係井勝佢地囉返D未賣完既10年版,換返11年版飛機

人地整好左批貨未賣完換返新版都正常呀,唔通扔哂再做過咩
所以未必係呃,最緊要睇睇條飛機係咪11年版
影左相喇, 麻煩師兄們幫我睇睇!
THANKS

附件

照片 001.jpg (67.53 KB)

17-4-2011 18:51

照片 001.jpg

照片 002.jpg (68.7 KB)

照片 002.jpg

照片 003.jpg (56.37 KB)

照片 003.jpg

照片 004.jpg (69.43 KB)

照片 004.jpg

回覆 39# 的帖子

唔係掛.....咁我個枝到低係咩黎架???????????

回覆 41# 的帖子

咁我有足夠証明落去同佢理論了.

剛剛出去問完喇, 佢話唔係睇槍身number係睇個bolt同埋台灣有位師兄槍number係w3118xx但係01ver,真係十分混亂,小弟依家直接check緊井勝, 等佢回覆再update大家!

回覆 49# 的帖子

但qrf的朗兄一直信譽很好, 我現在真的十分混亂!

回覆 54# 的帖子

f22a兄, 可以陪我去一下qrf嗎?
因為小弟牙力不足!

回覆 56# 的帖子

今日問佢都話係2011ver的!

22 12
發新話題