發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@

你比我果條ms2乜都岩架!
有位師兄教我買真品!好似六舊幾。

Serial number 係邊到睇?

師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀

下... 支持ching 去換....
咁如果你買果時有無講明要2011?
系佢呃你定比錯你呢0.0

去問下無壞丫

咁仲應唔應該去除果到買井勝?

5400 要緊!
等我第2日去買果時問問先@@

問佢點解刻字咁淺色, 同埋試下上真品,
唔得再同佢理論@@

系呀... 我見到 =\
睇黎真系qxf 問題...
不過果日我去佢都同我傾計, 分析比我聽要蛇定#好, 唔似會呃人...
希望系搞錯左啦..

引用:
原帖由 f22a 於 22-4-2011 01:14 發表

Happy ending
好野~
無事! 去換支2011 sopmod 啦 一串長, 一串強! 一分短, 一分險呀! (雖然唔系套得落每個個案)

引用:
原帖由 hung 於 22-4-2011 19:36 發表
回覆wonglk師兄 , 論譠上發表言論係有自由嘅 , 生唔生安白做相信唔係咁易定論 , 我係有因由先會敢寫 ! 好多年前我經朋友識嗰位仁兄 , 嗰時我對槍界真品配件認識等於零 ! 一心嘗試吓玩真品配 ...
果位人兄 = qxf?
唔系呀化... 仲想去入井勝忝...
比唔比佢賺好呢

你自己睇下之前討論嘅野啦...
我唔會話比你聽佢唔系2011 version 架

EDIT: 原來系09 ver-.- sorry

系呀, 不過唔做零售

引用:
原帖由 iris 於 6-5-2011 01:19 發表

I wonder where are them office ? They have show room in HK ? Thankyou
In Tsimshatsui, no its just a office which only sell in bulks.

發新話題