發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

槍身
我果支個馬仔logo 無你支咁淺

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 23:12 發表
師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀
除左果度買平仲有邊度平過佢

我見明係搶$%^))

p.s. 我支係m4a1

引用:
原帖由 f22a 於 16-4-2011 23:10 發表
所以這才是2011年版
W 311xxx ------- 加深&粗刻印
而且11年版已修正槍身上機匣骨的寬度
能直上真品附件
10年版的槍身上機匣骨的寬度做窄了
上真品後準會歪
仲有個飛機已改良, 唔會好似10 年版爆飛機

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:18 發表
咁我到低買左2010 or 2011呢?
正如F22A 師兄所說
睇槍身編號就知了

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:41 發表
下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......
既然買左就.......

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 01:36 發表
又講講井井的2010年版的古仔

2010年版又分前期和後期
前期 s/n W 310 00x  至 W 310 4xx  
這期的飛機被投訴易爆
原因是飛機殼與飛機尾是以實心鋼pin連結 (鋼pin經常移位脫落)
而飛標座的四爪是車成直角 (飛標 ...
暫時打左十隻匣乜事都無
BLOW BACK 力度強勁, 有如打真槍~~

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:15 發表
先恭喜師兄
後座是很爽
但也很累
你打M4A1也沒甚麼
我打M16A4只連續打3匣已累死
因為太重了
我本來也想買16a4 改狙擊版
但11年版似乎沒有

最後都係m4a1 改中距離狙擊+神桌槍算了~~

老實說懂我的人都知道我不買不玩不儲M4 , 摸過這支M4才有興趣去擁有這第一支M4

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:42 發表
我的M16A4 + M4A1 都是10年版
主要神檯恭奉
間中Full一二匣
因為真的太重了
另外如果喜歡後座的感覺
新入手的"我們" SCAR 開膛版真的很爽
可能槍身較輕
那後座感覺比井井還要直接
但能撐多久就............. ...
那支......算吧

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 03:07 發表
CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!
其實最易分係個logo 深淺

11件版bolt, 是這樣

個bolt 身灰色, 個飛機光啡色
用手機影唔好見怪

個飛機我太懶唔係咁想拆~~~

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 22:33 發表
這是所有井井Super Vision成槍附的Bolt Set (沒有零售)
其長度只對應真數槍身
但2011版的改良飛機亮點是在飛機尾巴
不把飛機拆出來欣賞不到
至於37F圖片的Bolt Set 應是Super Bolt 零售版
把Super Bolt 零售版B ...
不想拆不好意思

不過無記錯軍火酷果邊有比較圖

引用:
原帖由 臭p!g 於 18-4-2011 14:48 發表
剛剛出去問完喇, 佢話唔係睇槍身number係睇個bolt同埋台灣有位師兄槍number係w3118xx但係01ver,真係十分混亂,小弟依家直接check緊井勝, 等佢回覆再update大家!
你自己果個bolt 同我果個bolt 都有好大分別la
sales 信十成都死, 老行家另計

終於搵到10飛機同11年飛機分別

http://www.arms-cool.net/forum/viewthread.php?tid=81852&extra=&highlight=%E4%BA%95%E5%8B%9D&page=5

最大分別係依度

你支野可能係舊貨當新貨賣
又或者二手貨俾人換番條bolt 再攞出來賣

發新話題