發新話題

Ra Sniper Kit For KC-02

引用:
原帖由 happyseals 於 19-4-2011 01:10 發表
我見QRFish有銀槍管
椐說都係RA出品
條管既色,好似係佢自己拎去噴沙...

我見ra套m1 carbine kit都好似幾正...

引用:
原帖由 longhei 於 22-4-2011 01:03 發表
已加墊片,聽日落左試試!
請問師兄如何加厚?我都想打重彈...

效果一般…無預期咁理想
今日落場試,都係控制唔到粒彈!上下左右飄得好緊要!
完全唔明點解管仲衰過原裝!
之後返去拆開睇!發覺內管同原裝係一樣,有兩節…
但係佢非常鬆,完全唔平衡!試過用水膠布都定唔到位!郁得好緊要!
飄得咁緊要可能係呢個原因!

引用:
原帖由 longhei 於 23-4-2011 02:04 發表
效果一般…無預期咁理想
今日落場試,都係控制唔到粒彈!上下左右飄得好緊要!
完全唔明點解管仲衰過原裝!
之後返去拆開睇!發覺內管同原裝係一樣,有兩節…
但係佢非常鬆,完全唔平衡!試過用水膠布都定唔到位 ...
師兄你打既Target 一般有幾遠呢?
我果支打Outdoor微風用0.2g珠
45-50m打人基本上槍槍都中
原裝

引用:
原帖由 happyseals 於 23-4-2011 03:10 發表

師兄你打既Target 一般有幾遠呢?
我果支打Outdoor微風用0.2g珠
45-50m打人基本上槍槍都中
原裝
原裝當然無事!我講緊係用左RA sniper kit套野!

咁大獲?套KIT唔係會準左咩,信RA條片以為準左,原來仲衰過原裝,唔係下嗎...
KC02 HOPUP問題一直都未解決就不能落場,真係慘,唔知有冇廠會快快手出HOPUP補品呢

之前有師兄講過,話目測好直!
但落鏡之後就見到彈導好飄!
我開頭唔信,依家信晒,出事啦........
小弟真係唔知點解會咁大差距!我能力有限!補救唔到

咁姐係一日RA唔出番條長管,同埋冇廠出補品整番個HOPUP,枝野唔駛拎去打...

會唔會有條603長管岩用?
好似話KJ M4管好岩用........
唔知有無師兄有KJ M4管可作對比?

引用:
原帖由 longhei 於 25-4-2011 00:30 發表
會唔會有條603長管岩用?
好似話KJ M4管好岩用........
唔知有無師兄有KJ M4管可作對比?
要岩長度都幾煩下,應該4XX長,但前提搵方法拎左入面條加長管先,外管前面又扭唔開

其實加長管好易抽得出!大力少少加快少少抽條601就可以了!
我諗要佢準,仲要加定管!但市面上無一個岩囉

好想拎佢落場打,點知問題多多,原裝好過改裝...RA又出D唔出D管聽講可以用VSR10既管,但HOPUP要整高佢呢到真係煩小小,台灣有出HOPUP膠比佢係高左的,但HK未見有散賣,一套買連外內管買就有

我知師兄你講邊套,果套野都唔平!
咁加法好似有點兒妹仔大過主人婆

做好密氣未?,"B哩巴啦"仲有一堆野要做...
換管唔係話一野啪落去就話準咁簡單

BTW,口講講唔晒,請搵個信任既師傅幫手

發新話題