38 123
發新話題

Ra Sniper Kit For KC-02

引用:
原帖由 wonglk 於 26-4-2011 21:12 發表
做好密氣未?,"B哩巴啦"仲有一堆野要做...
換管唔係話一野啪落去就話準咁簡單

BTW,口講講唔晒,請搵個信任既師傅幫手
管唔係大問題,我已解決(當然有長管我必換,380太短了),問題係HOPUP先係最大問題,HOPUP又唔夠勁,又林,打0.3或以上根本唔得

引用:
原帖由 狙神 於 26-4-2011 21:28 發表

管唔係大問題,我已解決(當然有長管我必換,380太短了),問題係HOPUP先係最大問題,HOPUP又唔夠勁,又林,打0.3或以上根本唔得
個人覺得唔只係管既問題!個hopup係頂唔順你打咁0.3以上....
問過RA又話太多野出緊唔會出hopup!自己改裝又材料所限

引用:
原帖由 longhei 於 26-4-2011 23:04 發表

個人覺得唔只係管既問題!個hopup係頂唔順你打咁0.3以上....
問過RA又話太多野出緊唔會出hopup!自己改裝又材料所限
真係唔明,RA條片,原裝KC02同呢套SNIPER KIT都可以用0.4彈打到40M

真係好唔明點解差咁遠
由於大受打擊!放棄以上問題,尋晚羅有痕 走去搞個blow去降JJ
結果由top gas JJ.08去到0.89j
我用緊牛牛 0.3彈,會唔會有點低呢

火力呢D好死姐,RA實出件,問題都係HOPUP

都係果句啦.............有排等

引用:
原帖由 longhei 於 29-4-2011 02:08 發表
都係果句啦.............有排等
我已解決哂所有問題了XD
HOPUP唔夠,我加了野上去,而家HOPUP足夠打0.43,只係火力未夠
管既問題,我用WE0.3,直線約40M左冇問題,不過之後就飛天了,但都要等待實戰試驗

引用:
原帖由 狙神 於 30-4-2011 14:08 發表

我已解決哂所有問題了XD
HOPUP唔夠,我加了野上去,而家HOPUP足夠打0.43,只係火力未夠
管既問題,我用WE0.3,直線約40M左冇問題,不過之後就飛天了,但都要等待實戰試驗
請問師兄是否依然用緊佢兩節管?打0.43大約幾大力?
仲有想問下用緊WE 0.3是否比賽彈?如果40M絕對夠實戰用啦!飛天的話落小幾格咁可能會下跌返!

38 123
發新話題