發新話題

TAILAND 玩 PTW 都幾利害 ~

我睇到d urx iii 流哂口水, 好想搵人成支gunkote 做沙色.....

引用:
原帖由 ohnavi 於 21-4-2011 16:15 發表

carbine length?
照睇係carbine length...加9/9.5"管...

引用:
原帖由 ohnavi 於 21-4-2011 18:43 發表

甘你大鑊啦呢次
我知, 不過我已經括左去, 搵到urxiii 再搵到人搞gunkote...咩都唔理..

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 21-4-2011 20:50 發表

C-hing, Mind to share where do you do the gunkote?
Thanks!
I was checking at rainier arms, and I think they offer gunkote.

引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2011 21:54 發表

毒你
我就等玩具算了x!!
哈哈, 毒我唔到, 我要沙色...

引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2011 21:56 發表

BINGO~ 不過一定要襯T-1先靚~
細槍真係襯T-1最正

引用:
原帖由 spec.ops. 於 21-4-2011 22:43 發表

咁快就搵到嗱,恭喜!
未, 不過我明白KAC D 野要慢慢黎, 唔急得...

引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2011 13:59 發表

話時話原來E支9"係打7.62
唔係掛, 咁犀利, 再睇真d先..

引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2011 13:59 發表

話時話原來E支9"係打7.62
唔係太似打7.62喎, 下身一定係ar15.
匣都係ar15 夾喎??
唔通有ar10 版??

引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2011 19:58 發表

唔係好明佢neck up點解
似係呀! E隻係subsonic彈...AAC開發, remington生產
youtube睇用埋aac suppresser係幾靜

aac重出埋e個 300 aac blackout ...
又學到野, THANK YOU...
唔知點你一講7.62 我就諗起.308
呢個UPPER 都好似唔錯喎....可以整玩具版.....

要知道THAILAND 有錢既人, 好有錢...入真槍野亦比hk 易....

引用:
原帖由 Elf 於 25-4-2011 05:40 發表

你有錢的話, 你識軍佬既機會都唔低, 入野梗係易啦
完全正確..所以killer 佢地入野, 容麥易..

發新話題