發新話題

[WE] V V E 旺角已見街

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:38 發表

今日銘C兄都有入手??有冇入埋 佢支有點SUSAT ??
支L85係個fd到,我要周末先有得 把玩
支有點SUSAT..............................................................................................................好清

回覆 46# 的帖子

that means the SUSAT is good stuff ????

WE 出埋 susat咩?

皇家空軍

引用:
原帖由 franciscmlam 於 29-4-2011 01:58 發表
that means the SUSAT is good stuff ????
自己去睇啦....我雖然有, 但我唔會用.....因為我有枝英國出嘅...........

老實...佢防唔防震都仲要test......

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:38 發表

今日銘C兄都有入手??有冇入埋 佢支有點SUSAT ??
支L85係個fd到,我要周末先有得 把玩
入咗手,重帶埋個姪去睇,本來之前想找支二手L85俾佢操槍用
點知家吓佢睇完支GBB就愛不惜手。BLOWBACK果吓,真係超正,有快感。
係WE,WA,VFC等嘅M4比唔到嘅震撼
支SUSAT好唔好,我都無要,等埋Z MOUNT 就上ACOG用
不過blockback咁勁,我怕玩具ACOG 及SUSAT頂唔順
Law兄,看來你都是已婚人仕,唔方便帶支玩具入屋!

引用:
原帖由 queen 於 29-4-2011 02:26 發表

自己去睇啦....我雖然有, 但我唔會用.....因為我有枝英國出嘅...........

老實...佢防唔防震都仲要test......
QUEEN爺支SUSAT重貴過支槍

最大敗筆

附件

29-4-2011 05:16

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-4-2011 04:00 發表

點知家吓佢睇完支GBB就愛不惜手。BLOWBACK果吓,真係超正,有快感。
支SUSAT好唔好 ...
原來呢個先係事實

皇家空軍

回覆 52# 的帖子

連射如何?

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-4-2011 04:00 發表

支SUSAT好唔好 ...
我想請問支Z MOUNT容易買到嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 stoneTS 於 29-4-2011 13:27 發表
連射如何?
勁後座力,實淨

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-4-2011 13:33 發表

我想請問支Z MOUNT容易買到嘛?
RSOV

==============================================================================

私人恩怨, 請下解決

==============================================================================
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 57# 的帖子

請問咩係RSOV?

引用:
原帖由 derek 於 29-4-2011 14:43 發表
請問咩係RSOV?
Brand Name
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

發新話題